zla.kobieta 12.05.05, 13:41 czy ktoras z Was byla na takim seansie? jak tam jest? chcialabym sie wybrac bo w domu szlag mnie trafia ale troche sie boje bo moj prawie 2 miesieczny maluch do grzecznych nie nalezy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
m_k_k Re: multibabykino 12.05.05, 13:59 My byłyśmy pierwszy raz właśnie jak córeczka miała 2 miesiące. Miałam nadzieję, że Maja będzie sobie grzecznie spac, ale obudziła się bardzo szybko, musiałam wyjąc ją z fotelika bo trochę się awanturowała i resztę seansu przekimała przy cycusiu - jak zresztą większośc maluchów obecnych na sali. Zdarzały się tez płaczace egzemplarze, ale tam naprawdę nikt nie zwraca na to uwagi, "widownia" jest niezwykle tolerancyjna Dźwięk jest trochę ściszony, żeby nie budzic dzieciaczków, są dwa stanowiska do przewijania, nawet są pieluszki pampers w różnych rozmiarach, więc nie trzeba brac koniecznie swoich. Szczerze polecam, przyda się trochę rozrywki. Ja już wariowałam w domu, bo nigdzie nie mogłam wyjśc, mąż nie potrafił sobie jeszcze wtedy sam radzic z dzieckiem, zwłaszcza że mała miała wtedy okres kolek i jedynym skutecznym sposobem na uspokojenie jej była pierś mamy A multikino to chyba jedna z nielicznych rozrywek dostępnych dla mam z dziecmi. Odpowiedz Link Zgłoś
m_k_k Re: multibabykino 12.05.05, 14:02 No i jest jeszcze jeden niewątpliwy plus takich seansów - bilet kosztuje tylko 10 zł i są do dyspozycji trzy fotele Pozdrawiamy i życzymy miłego oglądania! Mój prawie 4-miesięczny skarb: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=621&w=22421330&a=23770050 Odpowiedz Link Zgłoś
zla.kobieta Re: multibabykino 12.05.05, 14:09 dzieki w takim razie na pewno sie wybiore. Odpowiedz Link Zgłoś
mama_maksa Re: multibabykino 12.05.05, 16:18 goraco polecam. Mój Maksio akurat był bardzo grzeczny, większość czasu przesypiał. Zdarzały sie jednak "głosne" dzieciaczki, ale to nikomu nie przeszkadza Odpowiedz Link Zgłoś