babea 08.06.05, 15:02 Mam pytanko: jak małe dzieci można nosić w nosidełku? chodzi mi o takie nosidło, które rodzic nosi na brzuchu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tabaluga0 Re: nosidełko 09.06.05, 09:24 słyszalam ze od 3 miesiaca, ale dobrze byloby gdyby juz samo trzymalo sztywno główke, zeby nie leciala do przodu. Odpowiedz Link Zgłoś
76kitka Re: nosidełko 09.06.05, 09:27 na moim jest adnotacja, że od skończenia 2-go miesiąca. Odpowiedz Link Zgłoś
monia72 Re: nosidełko 09.06.05, 16:47 Sa takie nosidla od urodzenia - maja wtedy podparcie pod glowke. Mozna je kupic w Mothercare (dwu lub trzyfunkcyjne tzn. przodem do ciebie, przodem do swiata i trzecia funkcja - na plecach). Odpowiedz Link Zgłoś
babea Re: nosidełko 10.06.05, 11:00 No- takie od urodzenia byloby najlepsze! Ale wtedy do jakiego wieku to starcza? I orientujesz sie moze ile kosztuje?, mozesz tez moze podac konkretna nazwe?... pozdrawiam i dziekuje! Beata Odpowiedz Link Zgłoś
monia72 Re: nosidełko 10.06.05, 15:43 wklejam link, bo mam bobo na rece. www.mothercare.com szukaj pod haslo: travel a potem baby carriers sa z cenami w funtach ale w Polsce kosztowaly tak samo - czyli cene pomnoz przez 6 a nawet taniej bo moje kupilam na wyprzedazy. jesli masz jeszcze jakies pytanie - pisz, odpowiem pozniej. Odpowiedz Link Zgłoś
pulpcik Re: nosidełko 10.06.05, 11:13 od 2 miesiaca. tyle czasu, ile dziecko ma miesiecy, czyli 2m - 2 godz, 3m - 3 godz... Odpowiedz Link Zgłoś
jo5 Re: nosidełko 10.06.05, 13:28 cześć, jak masz w pobliżu oropedę lub rehabilitanta, to zapytaj Go o zdanie, mi osobiście strasznie się podobają nosidełka, ale z nich nie korzystałam, bo nie spotkałam ani jednego oropedy lub rehabilitanta, który by wyraził pozytywną opinię o umieszczaniu w nich dziecka. I tak się kurzy trzeci rok przepiękne nosidełko, bo głupio mi podarować komuś rzecz, co do zasadności stosowania której nie jestem przekonana pozdrawiam, jo Odpowiedz Link Zgłoś
monika277 Re: nosidełko 10.06.05, 16:14 Wczoraj pytalam o to mojego pediatry. Ja mam nosidelko od 3,5kg ale pediatra powiedzial ze wazne jest zeby dziecko trzymalo sztywno glowke i swobodnie poruszalo nia. Powiedzial ze najlepiej od trzeciego miesiaca. Moja mala trzyma glowke ale zdarza sie ze poleci jej do przodu wiec jeszcze sie wstrzymam Odpowiedz Link Zgłoś