Dodaj do ulubionych

fotelik do wanienki

08.06.05, 15:24
spotkałam sie z reklama takiego fotelika i zastanawiam sie czy moge go uzyc w
zwyklej wannie. mam 3 miesiecznego synka - czy myslicie,ze wspolna kapiel to
dobry pomysł?jesli tak to taki fotelik bylby dosc przydatny. czy ktoras mama
uzywala takiego fotelika zamiast w wanience dla niemowlaka w zwyklej wannie
przy wspolnej kapieli?
agata i jakubeksmile
Obserwuj wątek
    • ivka2 Re: fotelik do wanienki 08.06.05, 16:06
      Mam taki fotelik od znajomych z Frankfurtu ale jeszcze go nie używamy-Mala ma 6
      mies.Poczekam jak będziejuż całkiem sama siedziała i wtedy jak najbardziej
      będziemy się razem kąpać.Nie wiem jaki masz fotelik ale mój na pewno nie nadaje
      się dla 3 mies. dziecka.Pozdr.
    • zzz12 Re: fotelik do wanienki 08.06.05, 16:35
      pic na wode. szkoda kasy, uzyjesz moze 3 razy. teraz dziecko jest za male, a
      potem bedzie za duze i zadne przyssawki nie utrzymaja tegoz fotelika w wannie,
      gdy dziecko postanowi sie podniesc..
    • io77 Re: fotelik do wanienki 08.06.05, 16:57
      to zalezy o co Ci chodzi o siedzacy - to nie wiem nie mamy i jeszcze nie
      siedzimy ale zastanawiamy sie nad nim
      lezaca foczka u nas sprawdza sie od 6 miesiecy swietnie,po preostu rewelacja,
      mysle ze mozna ja w duzej wannie stosowac, ale na pewno nie za duzo wody trzeba
      nalac
      zreszta w krzeslku pewno tez nie za duzo wody
      mysle o takich krzeselkach jakie sa w naszych sklepach inetenetowych dla dizeci

pozdrawiam
    • iwonady Re: fotelik do wanienki 08.06.05, 17:58
      u nas foczka/delfinek sprawdził się super! ale przy wielkosci naszej wanny nie
      wyobrazam sobie wspólnej kąpieli..smile)
      Generalnie polecam!
      • czerem chodzilo mi o foczke/delfinka a nie krzeselko:-) 08.06.05, 19:50
        no wlasnie chodzilo mi o foczke/delfinka - czy dla 3 miesieczniaka wspolna
        kapiel w zwyklej wannie na czyms takim to dobry pomysł?
        • dziobas79 Re: chodzilo mi o foczke/delfinka a nie krzeselko 09.06.05, 10:02
          My nigdy nie uzywalismy foczki, chociaz ja mielismy. Zostala wyprobowana tylko raz i od razu schowana. Nie potrafilam umyc malej w czyms takim. Z reszta ona od 3 miesiaca kapie sie w duzej wannie (od momentu kiedy zaczela chlapac). Nasz sposob to polozenie dziecka w wannie w ilosci wody zakrywajacej tyl glowki i polowe uszka. Frajda dla bobasa super bo moze chlapac do woli. Dzisiaj juz w wannie siedzimy i kapiemy sie z zabawkami, ale polozenie sie w wodzie nadal stanowi ogromna frajde. Tylko ja musze cala lazienke pozniej szorowac bo jest cala w wodzie :o)
    • mynia0 Re: fotelik do wanienki 09.06.05, 11:09
      my dość długo używaliśmy delfina / firmy Delitm/ i byłam bardzo zadowolona. Ela
      uwielbiała w nim siedzieć, dokóki oczywiście nie zaczęła siadać sama, bo wtedy
      w wannie był ryk. przygoda z delfinem zaczęła się mniej więcej od 2 miesiaca,
      wcześniej się bałam i kąpałam tradycyjne, na pieluchach. przyssawki się
      trzymały bez problemu. a ja mogłam spokojnie bawić sie z małą, bo miałam obie
      ręce wolne. naprawdę polecam!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka