kkkasiaaa1 Re: konkurs GERBERA 19.07.05, 06:42 Witam. Czy jest tu jeszcze jakas mama ktora wygrala koszukle i jeszcze jej nie dostala ? My czekamy tyle czasu i nic. Podobno ostsanie wysylki byly 1 lipca wiec co moglo sie stac. A moze po prostu ktos na poczcie sobie przywlaszczyl.Pozdrawiam Kasia. Odpowiedz Link Zgłoś
niusia1803 JA 19.07.05, 10:07 Ja również nie dostałam jeszcze koszulki, a wygrałam tez spodenki i ciekawe jak długo będę czekać?! Interweniowałam juz wielokrotnie w Gerberze i nic. Swoją drogą, nie wiem, czy fakt wysyłania bądź co bądź cennych nagród pocztą zwykłą jest dobry, co sądzicie? Odpowiedz Link Zgłoś
moniaweg Do mnie tez koszulka nie dotarla :( 19.07.05, 13:27 Dzwonilam kilkakrotnie - mam czekac na zwroty, dzic napisalam maila z zazaleniem - ciekawe co mi odpisza? Odpowiedz Link Zgłoś
katka74 Re: Do mnie tez koszulka nie dotarla :( 19.07.05, 14:45 Ja tez koszulki jeszcze nie dostałam i juz właściwie straciłam nadzieję. Przez telefon i meila sie dowiedziałam żeby zaczekać do końca tygodnia i wtedy ponownie do nich zadzwonić. Nie sądzę jednak jeśli sie okaże że od nich paczka wyszła, aby ponowili wysyłkę. Cholerna poczta zawiodła mnie juz kolejny raz! Uważam że taka przesyłka powinna byc za potwierdzeniem odbioru. Teraz zobaczymy co ze spodenkami, może się znowu komuś na poczcie spodobają... Kasia Odpowiedz Link Zgłoś
krawczykasia Re: Do mnie tez koszulka nie dotarla :( 19.07.05, 19:01 Dziewczyny, jak się dowiedziałyście że wygrałyście i spodenki i koszulke? Wyszukiwarka gerbera wam to pisze? Mi cały czas pisze tylko o koszulce, a o spodenkach ani słowa, a powinni pisac chyba, że się nie udało. Odpowiedz Link Zgłoś
agaklaudia2 Re: Do mnie koszulka dotarla :( 19.07.05, 22:30 A na spodenki wysłałam w pierwszy dzień promocji i niestety nie wygrałam.Wpisywałam dane na wszelkie możliwe sposoby.Pisze że tylko koszulka.Napisałam do nich emaila Odpowiedz Link Zgłoś
ania800 do mnie dziś przyszły ogrodniczki 21.07.05, 19:22 Jestem w szoku że tak szybko czytałam że dziwczyny jeszcze koszulek nie mają Odpowiedz Link Zgłoś
katka74 Re: do dziewczyn które nie dostały koszulki 22.07.05, 09:20 Ciekawa jestem czy reklamowałyście brak koszulki? Dzwoniłyście do Gerbera? Jest jakis efekt? Kasia Odpowiedz Link Zgłoś
karolina-goch Re: do mnie dziś przyszły ogrodniczki 02.08.05, 23:40 na stronie internetowej można sprawdzić czy wygrałaś. Mnie bardzo szybko przysłano ogrodniczki. Odpowiedz Link Zgłoś
xemm1 Dziś losowanie - III etap 01.08.05, 12:58 A ja nadal nie mam koszulki.... Niedługo lato się skończy, a moje dziecko chyba nie ujrzy tej koszulki. I tak już pewnie wyrosło z niej.... Przed chwilką dzwoniłam do tych oszustów z kolejną interwencją (telefoniczne i mail-owe) i Pani wspaniałomyślnie wpisała mnie na listę oczekująco - interwencyjną (nie było mnie na niej, a wcześniej mnie zapewniali, że mnie na nią wpisali). Powiedziałam jej co o tym wszystkim myslę. Biedna babka zebrało jej się i to w poniedziałek - wiem, że nie jest to warte tej głupiej koszulki, ale niech będą uczciwi. Na maile wogóle nie odpowiadają, Pani nieśmiało powiedziała, że z lekkim opóźnieniem odpowiadają. Gdybym ja w swojej pracy odpowiadała na mail-e klientów z trzytygodniowym opóźnieniem to już bym była na wylocie... Ech szkoda gadać... Odpowiedz Link Zgłoś
katka74 Re: Dziś losowanie - III etap 01.08.05, 13:04 Eh rozumiem Cię doskonale. Do mnie też nie dotarła ani koszlka ani spodenki i to samo co Ty usłyszałam od Pani w Gerberze. Szkoda gadać, oszustwo i tyle. Już nawet nie wiem czy sprawdzać trzeci etap i tak na pewno nie dojdzie. Kasia Odpowiedz Link Zgłoś
kacha111 Re: konkurs GERBERA 01.08.05, 13:24 Czy ktoś wie kiedy będą wyniki III etapu konkursu? Odpowiedz Link Zgłoś
nataliamackowiak Re: konkurs GERBERA 01.08.05, 13:25 Ja dostałam bluzeczkę(jest super, fajny materiał) i spodenki ogrodniczki (okropna tandeta). Wysyłam zawsze jak na konkurs poleconym, radze też tak robić, wtedy nie ma niespodzianek. Natalia Odpowiedz Link Zgłoś
xemm1 Re: konkurs GERBERA 01.08.05, 13:38 hmmm... z tym poleconym to nie byłabym tego taka pewna - otóż niespodzianki są, otóż w etapie II wysłałam etykiety listem poleconym w pierwszym dniu etapu i.... nic nie wygraliśmy Odpowiedz Link Zgłoś
niusia1803 Re: konkurs GERBERA 01.08.05, 14:21 Chodzi o to, żeby firma wysyłkowa wysyłała nagrody poleconym, bo wtedy nic się nie zgubi, a tak nawet nie ma jak reklamować usług poczty. Ja też do tej pory nie otrzymałam koszulki (spodenki dostałam ale faktycznie tandeta). Odpowiedz Link Zgłoś
katka74 Re: konkurs GERBERA do nataliamackowiak 01.08.05, 15:44 A co ma do rzeczy wysyłanie zgłoszenia poleconym do otrzymania nagrody ?! Nie rozumiem. Ja nagrody wygrałam ale ich nie otrzymałam! Ktoś na linii : Gerber-firma wysyłkowa-poczta kradnie i tyle! Kasia Odpowiedz Link Zgłoś
nataliamackowiak Re: konkurs GERBERA do nataliamackowiak 01.08.05, 20:21 Ja pisałam o tym, bo dziewczyna pisała, że wysłała w pierwszy dzień i nie wygrała. Jakby miała dowód, to co innego. Natalia Odpowiedz Link Zgłoś
krawczykasia Re: konkurs GERBERA do nataliamackowiak 01.08.05, 23:40 dziewczyny, nie traćcie nadziei!!! mi wyszukiwarka cały czas wmawiała, że nic nie wygrałam, dopiero kilka dni po tym jak dostałam koszulkę - napisano mi, że wygrałam sprawdzałam czy wygrałam spodenki, też mnie nie było, a tu bach! w skrzynce spodenki a tak o tych spodenkach: dla mnie są bardzo fajne, cieniuteńki materiał, super do prania i prasowania, a fason taki, że dla krótszego dziecka są jako spodemki długie, a dla mojego Kuby są jako rybaczki, mają szerokie nogawki i dlatego fajnie wyglądają trzymam kciuki i mam nadzieje, że wszystkie dostaniecie zasłuzone nagrody Odpowiedz Link Zgłoś
katka74 Re: konkurs GERBERA do krawczykkasia 02.08.05, 09:50 hej, to może dostałaś MOJE nagrody, co? bo skoro nie było Cie na liście zwyciężców... hmm.. i jeszcze sie na forum przynaje, ładnie to tak?! ))))))))))))) Pozdrawiam i gratuluję niespodziewanej wygranej Kasia Odpowiedz Link Zgłoś
girka9 kiedy wyniki z 3 etapu?? 02.08.05, 10:35 Wczoraj odbyło się losowanie a wyników nie ma.Czy ktoś coś wie? Odpowiedz Link Zgłoś
ania800 Re: kiedy wyniki z 3 etapu?? 02.08.05, 13:53 w II etapie sprawdzałam dziń po losowaniu i wychodziło na to że nic nie wygrałam sprawdzilam chyba 4 dni po i wygrałam spodenki a co do ich jakosci to może nie jest super ale dla mnie moga być tak do polatania po trawie nawet przewiewne chociaż mały kolan nie pościera Odpowiedz Link Zgłoś
katka74 Re: kiedy wyniki z 3 etapu?? 02.08.05, 13:55 Wyniki zawsze są w kilka dni po losowaniu, zwykle ok. czwartku. Kasia Odpowiedz Link Zgłoś
ania800 mi cały cas się wyswietla ze wygrałam ogrodniczki 02.08.05, 14:11 to bluzy pewnie nie wygrałam a swoja droga to dziwne bo na II etap jak już wcześniej pisałam wysłałam z tygodniowym opóźnieniem a na III tego samego dnia hm.......... niezły bałaganik tam mają Odpowiedz Link Zgłoś
katecat1 Do mam, które nie dostały nagród 05.08.05, 11:51 Dzwoniłam dziś do Gerbera, dlaczego nie przyszły ogrodniczki, no i się dowiedziałam, że pochrzanili adres - jakimś cudem z ulicy Smętowskiej w Bydgoszczy zrobili Bydgoską. I to dwa razy bo wygrałam też bluzę - kobitka sprawdzała i to samo!!! To jak tam mają taki burdel to ja się nie dziwię, ze nie podochodziły koszulki. A swoją drogą to kogo oni zatrudniają do przepisywania danych z kuponów? Czytać nie umieją? I myśleć- jak w Bydgoszczy może być ulica Bydgoska? Odpowiedz Link Zgłoś
girka9 Są wyniki 3 etapu!!!!! 05.08.05, 16:01 Sprawdzałam rano jeszcze nie było a już teraz są, więc sprawdzajcie Mamusie!!! Powodzenie, mi się udało wygrałam! Odpowiedz Link Zgłoś
mamaemmy Re: Są wyniki 3 etapu!!!!!HURRA! 05.08.05, 19:32 O rany-dzięki za ten post!!Ja rano sprawdzałam i napisane było"niestety,ale nie.." A teraz znów wpisałam dane i..WYGRAŁAM!Ale numer-ostatnio coś wygrałam w podstawówce! Ale się cieszę!!!)) )) Odpowiedz Link Zgłoś
one9 Re: konkurs GERBERA 05.08.05, 17:19 skąd wiedziałyście, że zdobyłyście nagrodę??? Odpowiedz Link Zgłoś
anias29 Re: konkurs GERBERA 05.08.05, 19:17 Wpisujesz swoje dane na stronie Gerbera. Udało mi się wygrać bluzę Odpowiedz Link Zgłoś
paula.l Re: konkurs GERBERA 05.08.05, 19:55 Dlaczego jak wpisuje dane wyskakuje ze wygralam ogrodniczki?Czy jeszcze nie wszystkie aktualne dane maja wpisane? Odpowiedz Link Zgłoś
io77 Re: wygralam bluze w III etapie 05.08.05, 20:51 no wreszcie cos wygralam wyslalam w pierwszy dzien. szkoda tylko ze nie wycieczke pozdrawiam wszystkie mamy te co wygraly i nie Odpowiedz Link Zgłoś
one9 Re: wygralam bluze w III etapie 05.08.05, 21:00 Na jaki adres wchodzicie by to sprawdzić? Mi nie wchodzi strona Gerbera.. Odpowiedz Link Zgłoś
anula64 Re: wygralam bluze w III etapie 09.08.05, 15:39 www.gerber.pl i trzeba wpisac swoje dane ja mam bluzeczke i bluze z kaptutem ogrodniczki niesyety nie choć wysłałam na ogrodniczki w drugim dniu etapu ehhh pozdrawiam anka Odpowiedz Link Zgłoś
anetta2511 Re: wygralam bluze w III etapie 14.08.05, 19:57 Wiem ,że nudzę ale czy któraś z was dostała już bluzę. Aha i teraz ciekawostka dostałam zaginioną koszulkę - LISTEM POLECONYM Odpowiedz Link Zgłoś
xemm1 Re: wygralam bluze w III etapie 18.08.05, 15:13 No rewelacja - moja cierpliwość została wynagrdzona - dostałam koszulkę. E co tam ten miesiąc poślizgu. a teraz czekamy na bluzę... Odpowiedz Link Zgłoś
anias29 Re: wygralam bluze w III etapie 18.08.05, 15:30 Dostałam "bluzę" wczoraj. Odpowiedz Link Zgłoś
gochna13 Re: wygralam bluze w III etapie 18.08.05, 19:35 mi wyskakuje, że wygrałam bluzę i ogrodniczki, a mój mężuś bluzę.... a do domku nic listonosz nie chce przynieść ... a buuuu.... Odpowiedz Link Zgłoś
ania800 Dziś dostałam"bluzę" 18.08.05, 22:07 to raczej bluzeczka bo do bluzy to jeszcze ze 2 grugości brakują ale nie jest źle Odpowiedz Link Zgłoś