rumianek75 29.09.05, 13:15 Moje drogie, wybieramy sie z maluchem na pierwszy spacer. Mam pytanko jak powinnam ubrac maluszka na taki spacer w taka pogodę jak dzis. Bede wdzieczna za wszystkie rady. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
beatakat Re: pierwszy spacer 29.09.05, 13:27 Nie wiem jaka jest u Ciebie pogoda, u nas na śląsku pada i temp. 12st. Ja bym ubrała w coś ciepłego najlepiej z polarku, pod spód długi rękaw, trochę cieplejsza czapka i przykryć ciepłym kocykiem, ewentualnie założyć na wózek na górę tą osłonę, derkę. Odpowiedz Link Zgłoś
rumianek75 Re: pierwszy spacer 29.09.05, 13:36 aha zapomnialam napisac ze mieszkam w Trojmiescie i temp. 18C, bezdeszczowo Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
beatakat Re: pierwszy spacer 29.09.05, 13:39 ok, modyfikujemy ubranko no więc ja bym ubrała długi rękaw cienki i na to kaftanik lub jeden rękaw ale grubszy, śpioszki nie takie najciensze ale np. frotka i też cieplejszy kocyk - w razie czego zawsze możesz odkryć. CZapeczka też troszkę grubsza, nie cienka bawełna. Odpowiedz Link Zgłoś