Dodaj do ulubionych

przytulanki

16.08.06, 22:23
czy wasze maluchy maja przytulanki do spania?jesli tak to co nimi jest?
Obserwuj wątek
    • reniuta67 Re: przytulanki 16.08.06, 22:30
      mja 3,5 m-czna Ania ma pieluche .Jak dam jej kolo twarzy albo rzuce na buzke
      momentalnie zasypia! Oczywiscie jak jest spiaca- bo tylko wtedy ta pielucha sie
      sprawdza, a jak nie chce jej sie spac to odgarnia pieluche i oczy ma takie
      zdziwione! ,pozdr.
    • beatazet Re: przytulanki 17.08.06, 15:14
      Witam.
      Nie. Do zasypiania musi dotykać reki. Próbowałam dać jej przytulanke. Nic z tego smile
    • magdek2 Re: przytulanki 17.08.06, 21:19
      17 miesięcy, Hipcio firmy Fehn, bardzo milutki, pluszowy, bardzo porządnie
      wykonany, całkowicie bezpieczny, z delikatną grzechotką
    • lacido najlepszą przytulanką jest mama :))))))) 17.08.06, 23:54
      śpie na małej poduszce tzw jaśku i mały bardzo lubi wtulać w niego buźkę.
    • klaudynka111 Re: przytulanki 19.08.06, 15:13
      Mój synek ma 3,5 m-ca. Przytulanką jest niewielkie pluszowe kolorowe słoneczko. Jak zasypia to ma je przy buzi , na głowie lub dotyka lekko ręką. Byłam przeciwniczką przytulanek, bo dziecko sie przyzwyczaja i jak maskotka zrobi się brzydka-zużyta to jest problem. Cóż jednak uległam-synek śpi o wiele lepiej.Chyba mu przyjemniej. Nie polecam pieluchy. Niektóre dzieci w nocy nakrywają ją na twarz i się strasznie wystraszą, mogą krzyczeć, mieć nierówny oddech.Pozdrawiam
      • 24lena cycus... 19.08.06, 16:33
        niekarmie juz piersia sad( ale Igorek zasypia wieczorem przy cycusiu,tak sobie
        lize i mlaska smile czeka na niego przytulanka misiu-kocyk...zobaczymy czy go
        zaakceptuje...narazie mama !!! smile
        Igorek skonczyl 3 tygodnie
        • czarna_maruda Wiewiór 19.08.06, 16:44
          Moja piętnastomiesieczna córka ma stworka zwanego przeze mnie Wiewiórem
          A oto wiewiór
          www.ikea.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?topcategoryId=15567&catalogId=10103&storeId=19&productId=60954&langId=-
          27&categoryId=16119&chosenPartNumber=50094534

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka