04.11.06, 17:37
maly ma 15 miesiecy , myslicie ze jak klocki mu kuoie bedzie sie juz nimi bawil?
Obserwuj wątek
    • shady27 to do tej pory nie mial zadnych???? kupuj 04.11.06, 17:44

• jolantusia1 Re: to do tej pory nie mial zadnych???? kupuj 04.11.06, 17:54
        oczywiscie ze bedzie sie bawic. Tylko przy zakupie zwroc uwage zeby nie bylo
        ostrych elementow.
      • polkamatka Re: to do tej pory nie mial zadnych???? kupuj 04.11.06, 17:55
        mój ma 7 miesięcy i już myślę jakie mu kupić jakbyłam mała sama je uwielbiałam i
        to każdego rodzaju a czy on będzie równie entuzjastycznie reagował na nie co ja
        to już inny temat ale W każdym razie KUPUJ!!!!!!!!1
    • izabellaz1 Re: KLOCKI 04.11.06, 18:29
      Moja 13-miesięczna córcia bawi się klockami od 7 miesiącasmile
      Teraz już zaczyna układać wieżyczki z dwóch, trzech klocków. Kupiliśmy takie
      miękkie gumowe Clemmy. Najpierw je gryzła a teraz budujewink
      Poza tym fajne komplety są tych klocków. Albo same klocki albo farma ze
      zwierzętami, maszynista z wagonami itp.
      Polecamsmile
      • 111a4 Re: KLOCKI 04.11.06, 19:19
        ile takie klocki kosztuja?
        • izabellaz1 Re: KLOCKI 04.11.06, 19:27
          Same klocki - paczka kosztują 40 zł. Jest w niej 20 małych i 5 dużych klocków.
          Komplety są droższe ze zwierzętami, "ciuchciami" itp. Farma - 79 zł, wagony z
          maszynistą 79 zł. Są jeszcze inne kompletysmile
          Nie są więc jakieś bardzo drogie a za to bardzo miło się nimi bawi...nawet nam
          rodzicombig_grin
    • beatazet Re: KLOCKI 04.11.06, 20:15
      Witam.
      Córcia ma teraz 14 miesięcy. Klocki ma od kilku miesięcy, napierw budował tata,
      a Magda rozwlała, , lubiła tez przekładac klocki ( ma całe pudło) a teraz pomału
      uczy się sama składać. Ma zwykłe z Tesco plastikowe.
      • gusia210 Re: KLOCKI 04.11.06, 21:50
        Zbyszko ma takie plastikowe wkładane jedne w drugie(dość duże) i buduje z nich
        wielkie wieże od jakiegoś miesiąca.
        Więc kupuj szybko!!!
    • kitka05 Re: KLOCKI 04.11.06, 21:49
      Ja też polecam Clemmy. Mała ma 11 miesiecy i je uwielbia. Do tego są miękkie a więc bardzo bezpieczne.
      • 111a4 Re: KLOCKI 04.11.06, 22:08
        moje dziecie ma 6 miesiecy i klocki sluza jedynie do wysypywania...potem - mama
        albo i córeczka czasem jesli zechce - zbieranie. wieze buduje mama.al moje
        dziecko mam wrazenie nie potrafi sie bawic zabawkami mimo tego ze ciagle jej
        pokazuje co i jak mozna zrobic...taki typ? juz czasem wymiekam.moze za duzo
        zabawek ma?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka