borys55 04.11.06, 17:37 maly ma 15 miesiecy , myslicie ze jak klocki mu kuoie bedzie sie juz nimi bawil? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jolantusia1 Re: to do tej pory nie mial zadnych???? kupuj 04.11.06, 17:54 oczywiscie ze bedzie sie bawic. Tylko przy zakupie zwroc uwage zeby nie bylo ostrych elementow. Odpowiedz Link Zgłoś
polkamatka Re: to do tej pory nie mial zadnych???? kupuj 04.11.06, 17:55 mój ma 7 miesięcy i już myślę jakie mu kupić jakbyłam mała sama je uwielbiałam i to każdego rodzaju a czy on będzie równie entuzjastycznie reagował na nie co ja to już inny temat ale W każdym razie KUPUJ!!!!!!!!1 Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: KLOCKI 04.11.06, 18:29 Moja 13-miesięczna córcia bawi się klockami od 7 miesiąca Teraz już zaczyna układać wieżyczki z dwóch, trzech klocków. Kupiliśmy takie miękkie gumowe Clemmy. Najpierw je gryzła a teraz buduje Poza tym fajne komplety są tych klocków. Albo same klocki albo farma ze zwierzętami, maszynista z wagonami itp. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: KLOCKI 04.11.06, 19:27 Same klocki - paczka kosztują 40 zł. Jest w niej 20 małych i 5 dużych klocków. Komplety są droższe ze zwierzętami, "ciuchciami" itp. Farma - 79 zł, wagony z maszynistą 79 zł. Są jeszcze inne komplety Nie są więc jakieś bardzo drogie a za to bardzo miło się nimi bawi...nawet nam rodzicom Odpowiedz Link Zgłoś
beatazet Re: KLOCKI 04.11.06, 20:15 Witam. Córcia ma teraz 14 miesięcy. Klocki ma od kilku miesięcy, napierw budował tata, a Magda rozwlała, , lubiła tez przekładac klocki ( ma całe pudło) a teraz pomału uczy się sama składać. Ma zwykłe z Tesco plastikowe. Odpowiedz Link Zgłoś
gusia210 Re: KLOCKI 04.11.06, 21:50 Zbyszko ma takie plastikowe wkładane jedne w drugie(dość duże) i buduje z nich wielkie wieże od jakiegoś miesiąca. Więc kupuj szybko!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kitka05 Re: KLOCKI 04.11.06, 21:49 Ja też polecam Clemmy. Mała ma 11 miesiecy i je uwielbia. Do tego są miękkie a więc bardzo bezpieczne. Odpowiedz Link Zgłoś
111a4 Re: KLOCKI 04.11.06, 22:08 moje dziecie ma 6 miesiecy i klocki sluza jedynie do wysypywania...potem - mama albo i córeczka czasem jesli zechce - zbieranie. wieze buduje mama.al moje dziecko mam wrazenie nie potrafi sie bawic zabawkami mimo tego ze ciagle jej pokazuje co i jak mozna zrobic...taki typ? juz czasem wymiekam.moze za duzo zabawek ma? Odpowiedz Link Zgłoś