Gość: guest IP: *.* 12.04.01, 10:51 Czytałam posty z marca na temat wagi 7 miesięcznego dziecka, jednak nie uspokoiły mnie. Mój synek ma 3 miesiące i waży 8800g. Jestem przerażona. Pomóżcie! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: guest Re: waga dziecka IP: *.* 12.04.01, 12:17 po pierwsze nie panikuj, bo drugie-jak duży był Twój mały, gdy się urodził? Po trzecie, spróbuj dowiedzieć się od dziadków, jak Wy z mężem wyglądaliście w tym wieku. Po kolejne-zapytaj lekarza, co sądzi o takiej wadze i ewentualnie, co powinnaś robić. Pocieszę Cię-mój młody wyglądał jak dobrze wyrośnięta klucha, łatwiej było go przeskoczyć, niż obiec i bardzo mnie to martwiło, bo jedzenie było jego jedynym hobby. Odkąd ruszył na własnych nogach nie ma czasu na jedzenie, jest to dla niego horror i wygląda jak tyczka fasoli-babcia rozpacza, ja tracę zdrowie przy każdym posiłku...Będzie dobrze, głowa do góry. Im szybciej skonsultujesz się z lekarzem, tym szybciej będziesz spała spokojnie. Wesołych Świąt Odpowiedz Link Zgłoś