Gość: guest IP: *.* 27.07.01, 20:48 No i jest! Pierwszy! Prawa dolna jedyneczka, kujaca jak szpileczka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: guest Re: Mamy zabek! IP: *.* 29.07.01, 15:36 Gratulacje Katja!!!!Wiem jak cieszy pierwszy ząbek, pewnie niedlugo pojawią się następne.Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re:kiedy ząbek IP: *.* 30.07.01, 14:47 moja mała skończyła 5 miesięcy i nie widać jeszcze ząbków, ale zaczyna się dziwnie zachowywać , tzn. głośno cmoka, ssie i bierze do buzi wszystko co jej wpadnie w ręce. Jakie są objawy ząbkowania? Czy niespokojne zachowanie w ciągu dnia i coraz częstsze okresy płaczliwości mogą mieć z tym coś wspólnego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re:kiedy ząbek IP: *.* 31.07.01, 09:10 Oczywiscie ze to moga byc objawy zabkowania. U nas tak jak u Ludka zaczelo sie okolo 3 miesiaca a pierwszy opisany tu zabek pojawil sie w 5 miesiacu. 2 miesiace z buldogiem!Wszystko obslinione na maxa (wybacz jojo) Lapki do buzi (najlepiej obydwie naraz) i troche wiecej stekania niz zwykle. Stosowalismy zel CALGEL z lidokaina i pomagalo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: Mamy zabek! IP: *.* 30.07.01, 22:52 U mnie kilka dni temu też pojawił się pierwszy ząbek, lewa dolna jedynka. Też kłująca, mój palec sie już o tym przekonał, na szczęście cycol jeszcze nie.Oczywiście ząbek pojawił się u Diany.Agnieszko,wszystko o czym piszesz może być objawem ząbkowania. Niestety nie oznacza to, że ząbek pojawi się jutro lub pojutrze. Może to potrwać jeszcze kilka tygodni, a nawet miesięcy. Moja mała 5,5 misiąca, a podobne ojawy miała już od ok. 3 miesiąca życia, a niektóre nawet wcześniej.Niestety moja gehenna się jeszcze nie skończyła, a nawet jest gorzej, pewnie idą następne ząbki.Pozdrawiam,Ludek Odpowiedz Link Zgłoś