rybusie 21.11.06, 19:28 Co myślicie o tych smoczkach? Ja kupiłam i nie jestem zadowolona ponieważ strasznie leci obojętnie jak trzymam.Przez niego można pić kaszkę. Czy u was się sprawdził? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
e102 Re: smoczek trójprzepływowy 21.11.06, 20:21 O tak leci jak szalone! Mój synek wręcz sie dławił. Dziś kiedy skończył 6 miesięcy zajadą przez niego mleko zagęszczone kaszką i jest ok. Uważaj bo mój maluszek raz bardzo się zadławił a ja najadłam się strachu. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
eve73 Re: smoczek trójprzepływowy 21.11.06, 23:02 tylko do kaszki, inaczej się krztusiła. Odpowiedz Link Zgłoś
mw144 Re: smoczek trójprzepływowy 22.11.06, 07:54 Mlekiem się krztusi, bo za szybko leci. Zostawię go do kaszki. Odpowiedz Link Zgłoś
mathiola Re: przecież on jest tylko do kaszek!!!!!!! 22.11.06, 12:23 przecież on jest tylko do kaszek!!!!!!! a kto ci tak powiedział? Kupiłam te smoczki za radą pani doktor, do podawania dzieciom sporadycznie mleka Nan, ono ma gęstą konsystencje i z normalnego smoczka maluchy nie umiały pić. Chociaż i moje mleko odciągniete potrafią wypić nie dławiąc się. Odpowiedz Link Zgłoś
kamapyp Re: przecież on jest tylko do kaszek!!!!!!! 22.11.06, 13:26 Moje dziecko troszkę dlawiło się na początku ale teraz jest ok, wręcz woli ten z większą dziurą. Chociaż ja głównie używam go do kaszek. Odpowiedz Link Zgłoś
anes111 Re: smoczek trójprzepływowy 22.11.06, 21:54 Te smoczki wcale nie są tylko do kaszek, chociaż do kaszek doskonale się nadają. Mój synek pije mleko przez taki smoczek. Na samym początku podawałam mu ostrożnie, żeby się nie zakrztusił, a teraz już pije bez problemu. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
sylwia2711 Re: smoczek trójprzepływowy 23.11.06, 09:44 smoczki te są przeznaczone dla dzieci "leniuszków" które na początku ssą szybko a potem wolno u nas sprawdził się super do mleczka oczywiście Odpowiedz Link Zgłoś
kanna Re: smoczek trójprzepływowy 23.11.06, 14:54 Chyba o jakis innych smoczkach piszecie, niz ja uzywałam .... Trójprzepływowy ma trzy predkoći (wielkosci dziurki), moze leciec mleko wolno, jak sie ustawi na predkość 1, tj. 1 dzynksem w strone noska. Mi sie nigdy nie lało jakoś za szybko. pozd. Ania Odpowiedz Link Zgłoś