kate1233 27.11.06, 10:14 Poradzcie jak pozbyć się pleśniawek u 5 miesięcznego malucha. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
delmisia Re: pleśniawki 27.11.06, 10:31 Ja stosowałam TANTUM VERDE- aerozol jest bez recepty. Jest przeciwzapalny, przeciwbólowy i odkażający. A lekarka przepisała mi jeszcze DAKTARIN - żel, ale on jest na receptę. Odpowiedz Link Zgłoś
chrosna Re: pleśniawki 27.11.06, 10:38 u mojej córci najbardziej i najprościej poskutkowała zwykła pielucha tetrowa z jej siuśkami i smarowałam jej języczek pomogło najłatwiej i bez chemii polecam Odpowiedz Link Zgłoś
aishka2307 Re: pleśniawki 27.11.06, 13:44 chrosna napisała: > u mojej córci najbardziej i najprościej poskutkowała zwykła pielucha tetrowa z > jej siuśkami i smarowałam jej języczek pomogło najłatwiej i bez chemii polecam Absolutnie POPIERAM!!! to sprawdzony babciny sposób. Ja po przetarciu córci buzi pieluszką z siusiami podaję jej pierś albo troszkę rumianku lub soczku. Od urodzenia jej tak czyszcze buźke i nigdy nie było plesniawek Odpowiedz Link Zgłoś