doraxyz 27.11.07, 11:45 Jaki kupujecie ocieplany polarkiem czy wełną owczą? Czy taki z wełną nie jest za ciepły na teraz? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
penkamc Re: Śpiworek do wózka 27.11.07, 12:19 hej, ja mam z owczą wełną. Nie uważam, zeby był za ciepły na teraz. Dzięki niemu chodzimy codziennie na spacery nawet jak jest dość zimno i wieje wiatr. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
j-online Re: Śpiworek do wózka 27.11.07, 12:22 My mamy z welny owczej. Nie wszyscy to wiedza,ale o jest odpowiedni i na zime i na lato. Odpowiedz Link Zgłoś
jasiek-2007 Re: Śpiworek do wózka 27.11.07, 12:58 ja kupiłam ocieplany polarkiem i trochę większy aby się nadał potem do spacerówki ma wyciecia na 5-cio punktowe pasy. Odpowiedz Link Zgłoś
balbina16 Re: Śpiworek do wózka 27.11.07, 23:16 Mam tez taki. Sprawdził się przy pierwszym synku i teraz też, mam nadzieję, zda egzamin. Odpowiedz Link Zgłoś
jolkab0 Re: Śpiworek do wózka 27.11.07, 22:26 hej ja tez mam polarkowy i tez jest bardzo ciepły. Odpowiedz Link Zgłoś
edyt_as Re: Śpiworek do wózka 28.11.07, 09:39 Czy takie śpiworki stosujecie też do spacerówek? Mój synek ma prawie roczek, jeszcze nie chodzi i jeździ w spacerówce. Chciałam mu kupić spiworek żeby osłaniać nóżki, ale wszystkie wydają mi się takie bardzo grube i ciepłe. Czy nie jest w nich za ciepło (szczególnie dzieciom ubranym w kurteczkę i buciki) Odpowiedz Link Zgłoś