tylkoty0 15.02.08, 18:36 jakiej firmy polecacie? ja ostatnio kupiłam firmy impress rumiankową i jest beznadziejna. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ewulek.80 Re: herbatki dla niemowlaków 15.02.08, 18:45 Mój mały rozsmakował się w Hipp'ie, choć na poczatku się krzywił Odpowiedz Link Zgłoś
monikaa13 Re: herbatki dla niemowlaków 15.02.08, 21:16 kupuję hippa lub bobovitę, szczerze powiem nie widziałam innych firm Odpowiedz Link Zgłoś
epreis Re: herbatki dla niemowlaków 16.02.08, 00:03 najlepsza herbatka z tych niemowlęcych to hippa "ułatwiająca trawienie", dawałam różne ale reszta to szajs (zwłaszcza przesłodzone owocowe dla starszych dzieci - wtedy lepiej kupić zwykłą w torebkach tylko owocową i niesłodzić albo posłodzić ile się uważa)... ale tej ułatwiającej trawienie nawet dzisiaj czasami używamy bo naprawdę pomaga. mama 2,5latka Odpowiedz Link Zgłoś
osa551 Re: herbatki dla niemowlaków 16.02.08, 13:53 Ja używałam tylko Hipp'a ułatwiającą trawienie. Reszty smaków moje dziecko nie chciało pić, nie mówiąc już o herbatkach innych firm. Odpowiedz Link Zgłoś