sylwi_a_15 12.12.08, 13:52 jw. Od kiedy można kłaść maluszki na leżaczek ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
teritom Re: kiedy leżaczek 12.12.08, 14:39 Zależy jaki. Ja miałam taki z funkcją huśtawki i był on dość głęboki, mały się strasznie zapadał, więc zaczęłam go używać jak skończył ok. 6 tyg. Odpowiedz Link Zgłoś
memphis90 Re: kiedy leżaczek 12.12.08, 14:56 Ja też mam huśtawkę, jak Lila była mniejsza, to władałam do niego wkładkę redukcyjną z fotelika samochodowego Teraz ma 3 m-ce, kołysze się już bez niej. Jak leżaczek jest taki typowo "leżący", to można w zasadzie od razu. Odpowiedz Link Zgłoś
jestem_mama Re: kiedy leżaczek 12.12.08, 15:08 ja nie uzywam lezaczka bo mala sie z niego ssuwa,wiec siedzi sobie w foteliku od skonczonego 3 miesiaca. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiekm84 Re: kiedy leżaczek 12.12.08, 16:29 moja mała dostała leżaczek na chrzciny, miała 6 tygodni i od wtedy ja tam klade, ale jest bardzo plytki, mala praktycznie w nim lezy poziomo. Odpowiedz Link Zgłoś
jajki-ewicz Re: kiedy leżaczek 12.12.08, 18:08 Wszystko zalezy jaki. Mamy z Fisher Price'a. Kupilismy jak synek miał chyba 7 tygodni. Leżaczek jest odpowiednio przystosowywany dla różńych grup wiekowych Odpowiedz Link Zgłoś
joanna.kowalczyk1 Re: kiedy leżaczek 12.12.08, 19:10 My tez mamy taki lezaczek i jestem z niego bardzo zadowolona i moj synek rowniez,mozna w nim ukladac dziecko od samego poczatku i zmieniac ustawienie odpowiednio do "wieku"czyli kolejnych miesiecy zycia. Odpowiedz Link Zgłoś
elle2006 Re: kiedy leżaczek 12.12.08, 20:48 My też mamy fisher price używamy od 3 miesiąca wg wskazań pediatry, ale też dlatego że wcześniej nasza mała nie lubiła w nim siedzieć, za to teraz jak ma 4 miesiące jest przeszczęśliwa siedząc w nim, służy nam też jako krzesełko do karmienia (wprowadzamy pierwsze słoiczki). Odpowiedz Link Zgłoś
hanalui Re: kiedy leżaczek 12.12.08, 21:22 Fisher Price z trzepawka ...kupilismy chyba gdzies w 2 tygodniu, ale gdyby byl wczesniej to tez bym kladla do niego Odpowiedz Link Zgłoś
ice100 Re: kiedy leżaczek 12.12.08, 23:02 używamy od urodzenia chicco z wkładką redukcyjną Odpowiedz Link Zgłoś
scarlett74 Re: kiedy leżaczek 13.12.08, 23:30 Od końca 3 m-ca,mimo iż leżaczek jest już dla noworodków(0plus). Odpowiedz Link Zgłoś