anus85 13.01.09, 23:02 wydaje mi sie, ze moja coreczka (prawie 12 miesiecy) zezuje na lewe oko, czasem jej ono "ucieka", co widac zwlaszcza na zdjeciach. Mam pytanie, kiedy wybrac sie do okulisty? Czy ktoras z mam miala ten problem? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sarenka115 Re: uciekajace oczko 14.01.09, 09:16 mnie tez to spodkalo tylko dawno bylam u okulisty jak mial 9 miesiecy powiedziala ze przesadzam.pojechalam do kliniki w krakowie jak mial 18 miesiecy .2 operacje zaklejanie cwiczenia.trwalo to 15 lat.dzis nie nosi okularow.idz do dobrego okulisty czym wczesniej tym lepiej Odpowiedz Link Zgłoś
kaskahh Re: uciekajace oczko 14.01.09, 10:16 poniewaz maz mial podobny problem w dziecinstwie, mamy isc z mala w wieku 6-ciu mies na Twoim miejscu juz bym poszla Odpowiedz Link Zgłoś
puma-mama Re: uciekajace oczko 14.01.09, 10:57 Mati ma 6,5 miesiaca i tez mu ucieka caly czas, mamy termin wizyty na 12 lutego. nie czekaj, im predzej tym lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
tymillo Re: uciekajace oczko 14.01.09, 21:31 witaj, ja również idę z moim prawie 8 miesięcznym synkiem do okulisty.Mąż miał problem z oczami jak był maluchem,nosi okulary więc wcale się nie zastanawiam i idę na kontrolę tak dla świętego spokoju. Odpowiedz Link Zgłoś
julka_sz Re: uciekajace oczko 14.01.09, 21:53 Syn mojej siostry mial taki problem. Tez okulista to zbagatelizowal, dopiero w Poznaniu ktos sie tym zainteresowal. Tylko ze to bylo 9 lat temu (moze teraz jest inaczej) Wracajc do oczka maly nosi okulary do tej pory ale oczko ucieka mu juz minimalnie. Zycze powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś