2kobietka 21.01.09, 23:30 Czy ktoś go ma jak się sprawuje? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aniaamelka Re: Wózek Babyactive. 21.01.09, 23:47 Od prawie 4 miesięcy jeździmy wózkiem baby active Ballerina, ani jednego problemu, wybrałam na szprychowych kołach, super sprawa. Nie wspomnę o tym że miał wypadek ze schodami i nic mu nie jest, dobrze wykonany. GOndola + spacerówka + fotelik. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
astra27 Re: Wózek Babyactive. 22.01.09, 11:59 Ja miałam wózek babyactive, najpierw użytkowała go moja koleżanka przez rok, potem ja odkupiłam i słuzył mi do roku. Jako gondolka idealny, szczegolnie ta wkładka z uchwytami, dzieciak mi spał a ja go spokojnie wnosilam po schodach we wkładce i jeszcze spał mi w domu, nie musiałam go wybudzać. Moja córcia spała na spacerkach do 9 mies. życia ile by się nie spacerowało i wózek sprawdzał się idealnie. Jako spacerówka tez sprawdzał się ale tylko w przypadku gdzy dziecko siedziało przodem do mnie, w momencie gdy przekładałam rączkę tak żeby dzieck siedziało tyłem do mnie był za mało zwrotny i troche się naszarpałam żeby nim jezdzic i kupilam zwykła spacerówkę parasolke. Ogólnie dobry, niedrogi wózek, służył już dwójce dzieciaków i dodam że ja spacerowałam 4-5 g dziennie przez pol roku i to tylko chodzenia non stop - pewnie posłuży jeszcze trzeciemu dziecku. Odpowiedz Link Zgłoś
2kobietka Re: Wózek Babyactive. 03.02.09, 22:36 Ja mam wózek babyactive "JET" jest ok. Odpowiedz Link Zgłoś
cammelie Re: Wózek Babyactive. 09.03.09, 10:24 Jak dla mnie bomba ! Używam nadal Babyactive Breaker Chrome (chromowany stelaż), synek ma 14 m-cy, teraz wózek jest użytkowany jako wygodna, duża spacerówka, wożę dziecko nadal przodem do siebie i jest ok Zalety: cena (razem z fotelikiem samochodowym ok. 1000 zł), duża torba dla noworodka na wyposażeniu, super koła, wielki kosz na zakupy, przydatne kieszonki i duuuużo miejsca dla dziecka. Wózek rzeczywiście może spokojnie służyć od urodzenia do 3 lat. Wady: jest spory i ciężki, więc jeżeli nie masz windy i musisz go tachać na któreś piętro, może nie być łatwo. Ja mieszkam pod miastem, mam spory ogród i tereny spacerowe dookoła, więc nie wożę go samochodem i wykorzystuję jako wzek na miejscu. Do auta mam dodatkową spacerówkę. Ale POLECAM ! W porównaniu z drogimi zagranicznymi wózkami wypada rewelacyjnie. Odpowiedz Link Zgłoś
weselscy Re: Wózek Babyactive. 10.03.09, 10:31 Ja też używam wózka Babyactive Jet i nie jestem z niego zadowolona, mój synek ma dopiero 5,5 miesiąca a wózek był już dwa razy w reklamacji bo koła przednie się połamały.I nie można w nim bujać dziecka bo jest jakiś sztywny. Odpowiedz Link Zgłoś