renirene 19.03.09, 14:57 czy dostałyscie mamy z pracy jakies pieniadze z tytułu urodzenia dziecka??? ja dostałam pocztya i niewiem za co?/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kredens2 Re: pieniadze 19.03.09, 15:29 To napewno świadczenie z PZU bądź innej firmy ubezpieczeniowej z tytułu urodzenia dziecka, jeżeli dodatkowo się ubezpieczasz to napewno to!!! Odpowiedz Link Zgłoś
eli81 Re: pieniadze 19.03.09, 15:29 ja nie, pracuje w firmie prywatnej i dość skąpej, więc nawet się nie spodziewałam Odpowiedz Link Zgłoś
mikams75 Re: pieniadze 19.03.09, 16:06 moze kolezanki z pracy sie zrzucily? ja dostalam paczke z ciuszkami z pracy ale to nie zaklad mi zafundowal tylko kolezanki sie zlozyly i przyslaly poczta. Mila niespodzianka. Odpowiedz Link Zgłoś
zimka_s Re: pieniadze 19.03.09, 19:17 To nie żadne PZU, wiem, bo mąż ma takie ubezpieczenie i najpierw trzeba się do nich zgłosić z aktem urodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
igna-sia Re: pieniadze 19.03.09, 21:01 Zadzwoń do kadr/płac i się dowiedz. Po co zgadywać? Odpowiedz Link Zgłoś
anaveronika Re: pieniadze 19.03.09, 22:00 moze to z Funduszu Swiadczen Socjalnych, wieksze firmy takie mają i byc moze cos z nich przeznaczają na taki zakładowy "becik". Ja dostałam od firmy paczke; pieluchy, kosmetyki zabawke itp i bardzo miły list gratulacyjny Odpowiedz Link Zgłoś