Dodaj do ulubionych

pluszowe grzechotki

24.03.09, 12:20
używacie takich? czyli misie, czy inne cuda maskotkowe z grzechotka w brzuchu
smile przy pierwszym dziecku nie miałam takiej ani jednaj, a teraz większość.
świetne do memłania, dzieć sobie krzywdy tym nie zrobi jak ćwiczy machanie,
często piorę i jest super smile
Obserwuj wątek
    • matysiaczek.0 Re: pluszowe grzechotki 24.03.09, 12:28
      tak..może to i prawda, ale ostatnio okazało się, ze u nas nie super. Jednak takie zwykłe, twarde są o niebo lepsze, bo oprócz tego, ze grzechoczą, to jeszcze dodatkowo można nimi stukać o wszystko co pod ręka: szczebelki łóżeczka, stolik, ścianę...i koniecznie przy tym głośne AAAAAAAA!!!!!!. Dla podkreślenia efektów dżwiękowych oczywiście smile Także pluszowe póki co poszły w kąt smile
      • teane Re: pluszowe grzechotki 24.03.09, 12:32
        czyli jeszcze wszystko przed nami smile bo na razie mała jest na etapie memłania smile
        • matysiaczek.0 Re: pluszowe grzechotki 24.03.09, 12:37
          etap memłania to u nas właściwie niekończący się od urodzenia smile Kiedyś memłał pluszaki, teraz grzechotki twarde, smoczek, rączki, moje piersi, i wszystko co tylko da się do buzi włożyć, albo chociaż językiem polizać (poręcz fotela) wink
        • zazou1980 Re: pluszowe grzechotki 24.03.09, 12:38
          mojej młodej pluszowe grzechotki w ogóle nie ruszają - u nas plastikowe rządzą smile
    • karro80 Re: pluszowe grzechotki 24.03.09, 12:54
      U nas jest grzechotka z materiału połączona z gumowym pierścieniem
      do gryzienia-fajna jest, ale nie wiem jakiej firmy, bo to prezent,
      było w komplecie, a podełko wyrzuciłam.
    • ola11mar Re: pluszowe grzechotki 24.03.09, 13:02
      u nas wszystko dobre co się da włożyć di buzi. A że plastikowe smakują lepiej,
      to młoda woli takie. Chociaż materiałowymi też nie pogardzi, więc jak nie ma nic
      innego pod ręką to czemu nie. A co do lizania poręczy to córcia uwielbia
      wszelkiego rodzaju stoły, krzesła,łóżeczko itp. Cudownie się ciućka. pozdrawiam
      • matysiaczek.0 Re: pluszowe grzechotki 24.03.09, 13:10
        nie sterylizujesz tych stołów? wink żart, ale przeczulona jestem, ciekawe, czy nie nakrzyczą, że pozwalasz bakterie i zarazki zlizywac..eh
    • anaveronika Re: pluszowe grzechotki 24.03.09, 13:31
      u nas w uzyciu jest przytulanka do spania z grzechtką w głowie, wyglada jak połączenie krowy i nietoperza, tylko ogona braksmile i pieluchy tetrowe tez są bardzo smaczne
    • frida-marzec08 Re: pluszowe grzechotki 24.03.09, 14:51
      sam pluszaka nie tknął/tknie, raczej stanowiły "ozdobę" kącika dziecięcego;
      u nas hitem było wszystko co plastikowe (grzechotki, gryzaczki)
      teraz ma swojego ULUBIONEGO pieska - którego SAM zabawia; bierze go na ręce i
      prowadza po mieszkaniu smile Dodam, że piesek jest jego wymiarów - wygląda to
      rozbrajająco big_grin
    • scarlett74 Re: pluszowe grzechotki 31.03.09, 10:27
      moja najbardziej lubi cieńkie gryzaki i właśnie
      pluszaaki,szczególnie gdy mają wystające uszy łapki, ogony, które
      można memlać.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka