Dodaj do ulubionych

Super tata :))

20.04.05, 11:17
Wczoraj w Polzadzie wink leciał film z Sandlerem "Big Daddy". Oglądałam go z
mężem i naprawde, usmialiśmy się ze sposobów wychowawczych i zabaw "tatusia"
z synkiem. Jeśli oglądałyście to zauwazyłyście krótką scenke jak tatuś idzie
z synkiem, obaj w białych garniturach - takich sportowych "mafijnych" - jak
to mawai mój mąż i wtedy powiedział "o, zobacz, ja i Max!!" smile) uśmiałam się
do rozpuku.
Sposób podrywu dziewczyny w parku też był dobry i... kłoda pod rolkami -
tegos ię obawiam, poniewaz mieszkamy w Poznaniu blisko Malty a to oznacza, że
rolki i tereny piknikowe to będzie chleb powszedni dla naszego synka.... smile
Czy tatusiowie waszych maleństw też dostają już korby na punkcie dzieciaków?
Już sobie wyobrażają i opowiadają wam co i jak będa robić razem?? Mnie to
strasznie bawi i cieszy. (Mój mąż już rok temu kupił samochód zdalnie
sterowany i nawet go nie uzywa - choć kusi.... a jedynie od czasu do czasu
wyjmuje go z pudełka i czyści szmatką smile))
Przyszły tatuś "straszy" tez nasze koty "już niedługo skończy się wam
królewskie życie i nadejda czarne chmury smile)"
Macie jakieś fajne scenki z waszego zycia??
Obserwuj wątek
    • ala77a Re: Super tata :)) 20.04.05, 14:57
      Cześć, oglądaliśmy też ten film wczoraj, tak scenki z ich wspólnych wypadów
      super. Co do Super Taty to mój mąż cały czas powtarza czego to on nie nauczy
      naszego małego, dodam że nie znamy jeszcze płci dziecka. Ja to oczywiście
      chciałabym dziewczynkę, a mąż chłopca. Do brzuszka i tak mówimy już Szymek,
      chodziaż czasami przeplatamy to z Izunią bo takie imiona wybraliśmy, no w
      każdym razie mój mąż zapalony spotrowiec i fan piłki nożnej zawsze mówi, że
      Szymek to będzie najlepszy na boisku i juz palnuje mu karierę super piłkarza.
      Pozdrawiam Ala i 18 tyg, maleństwo.
    • isia_50 Re: Super tata :)) 20.04.05, 16:05
      Mój mąż całą pierwszą ciążę zapowiadał brzuszkowi, że będzie z nim chodzić na
      mecze, czy to córa czy to syn (przecież żona, czytaj ja, z nim chodziłam). A
      potem mała się urodziła i już "Broń Panie Boże na stadion, tam jest tak
      niebezpiecznie..."
      Teraz zastanawia się jak mu będzie w babińcu "fajnie będzie mieć takie trzy
      babole w domu..." cokolwiek miałoby to znaczyć.
      Iza
      21 tc, płci nieznanej
    • asia.mod Re: Super tata :)) 20.04.05, 16:32
      Mój mąż twierdzi, że z dzieckiem będzie grał w piłkę,n niezależnie od tego czy
      będzie to chłopiec czy dziewczynka. Od momentu jak jestem w ciąży nie przepadam
      za mięsem, na co mój kochany odpowiada, że dzidzia ma to po tatusiu! Strasznie
      cieszę się, ze tak fajnie jest! Cieszą mnie wspólne chwile głaskania po
      brzuszku i różne twierdzenia mojego męża. Wspaniale jest być w ciąży.
    • miodzio_k Re: Super tata :)) 20.04.05, 22:22
      Mój mąż również twierdzi, że będzie dziecko (nie znamy łci) zabierał na rower,
      grał w piłkę , uczył robić dobre zdjęcia (hobby mojego męża, zaraz za rowerem),
      że będą razem czytać itd. Dziadkowie ze strony męża już cieszą się na wspólne
      spacery do parku (są w podeszłym wieku) a moi rodzice a głównie mama planuję, że
      jak będzie wnuk to dziadek Daniel wpoi mu pasję do aut, będą razem amjsterkować
      przy autach, pracować w ogrodzie itd. Lubię takie chwile. Dziedzia staje się
      realniejsza i widzę ze nie tylko dla mnie ale dla pozostałych członków rodziny też.
      • kika_kika Re: Super tata :)) 21.04.05, 08:59
        smile) zapomniałam smile mój synek to na pewno urodzi sie z aparatem w łapce smile tatus
        zapowiada że razem to będą robić taaaaaaaaaaaaaaaaaaakie zdjęcia smile)
        • agusiakrz Re: Super tata :)) 24.04.05, 09:10
          Nasza Dzidzia urodzi się z jakąś częśćią komputerową (już czuję jak myszka
          smyra mnie od środka) Paweł jest maniakiem komputerowym, ale najlepsze było
          (paweł w tym roku kończy 30 lat) kiedy moja koleżanka urodziła półtora roku
          temu poszliśmy ją odwiedzić, no i po drodze chciałam kupić czekoladę, a
          wiedziałam, że Mirka lubi z orzechami więc poprosiłam o tką a mój kochany z
          bardzo stanowczym tonem powiedział "a te orzechy to małej nie zaszkodza???" -
          to było sześciodniowe dziecko... oniemiałam.. i doszłam do wniosku że dziecko
          do 18-stki nie zostanie z tatusiem... Ale teraz już widzę że zaczyna domyślać
          się że dziecko jednak na początku żywi się czym innym niż czekoladą... hmmm
          może pozwolę Mu zostać z dzieckiem jak to skończy hmmm 15 lat wink
          • patoga Re: Super tata :)) 24.04.05, 16:55
            agusiakrz to tak samo jak u mnie, mój S. sięoderwaćnie może od komputera co
            mnie w obecnym stanie strasznie denerwuje i już zapowiadam że jak dzidzia się
            urodzi to się skończy smile Mawiam że maleństwo napromieniowane się urodzi bo
            komputer od 9 do 23 chodzi... Tak, pracuje na nim, ale też i się zabawia.
            No a planów co do tego co będzie robićz dzieckiem to on nie ma, narazie tylko
            żartuje, i to mnie też denerwuje strasznie sad Chyba ja będę mieć dwójkę
            dzieci,jedno jużmam, przerośnięte.
            • agusiakrz Re: Super tata :)) 24.04.05, 17:02
              Ale Twój S... chyba nie chce karmić niemowlaka... czekoladą....smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka