mamagocha Re: mareike, mamaaga 22.06.05, 13:13 Jestem jestem. Męża teraz mam w domku, pilnuje mnie i czeka z niepokojem...hihihi. Okupuje komputerek Ale czasem uda mi się go przegonić. Czuje się fatalnie, wczoraj wymiotowałam a w nocy płakałam. Strasznie się boję Mamałgosiu((( Odpowiedz Link Zgłoś
mareike1 Re: mareike, mamaaga 22.06.05, 13:15 nie bój się kochana, ja tez się boję ale odsyłania po dzisiejszych a właściwie wczorajszych rewelacjach o przepelnieniu w szpitalach Odpowiedz Link Zgłoś
mamagocha Re: mareike, mamaaga 22.06.05, 13:21 Nie martwmy się tym specjalnie, gdzieś nas muszą przyjąć. Mnie już chyba zaczyna to być obojętne. Oby tylko wyrobić się w terminie. Odpowiedz Link Zgłoś
mareike1 Re: mareike, mamaaga 22.06.05, 13:24 masz racje byle w terminie zaraz biore chłopa do łózka Odpowiedz Link Zgłoś
mamagocha Re: mareike, mamaaga 22.06.05, 13:37 Mnie przed chwilką mąż golił i chyba nie uda mi się go zaciągnąć po tym jak się napatrzył na hipopotama( Odpowiedz Link Zgłoś
mareike1 Re: mareike, mamaaga 22.06.05, 13:39 popatrz a mój się boi golenia, wygladam ja krzaczor Odpowiedz Link Zgłoś
mareike1 Re: mareike, mamaaga 22.06.05, 13:57 no co ty boi się i już.... ja jeszcze elektryczną z pomoca lusterka jakiś czas temu dawałam radę ale teraz to juz nic nie widzę, trudno zdaje się na połozne, podobno są bardzo sprawne Odpowiedz Link Zgłoś
lesia28 Re: mareike, mamaaga 22.06.05, 14:22 Moj sie boi ,ale goli,dzis tez jeszcze musi zrobic male poprawki, bo przez tydzien troszke obroslo,a jutro do szpitala,tak strasznie bym chciala do rana urodzic,zeby ominely mnie te sale przedporodowe,ale chyba nie ma szans. Odpowiedz Link Zgłoś
mareike1 czy tylko my tzry pozostałyśmy?????!!!!!! 22.06.05, 13:43 nikogoo więcej nie widzę z 2w1 Odpowiedz Link Zgłoś
martynka6 Re: czy tylko my tzry pozostałyśmy?????!!!!!! 22.06.05, 13:52 Ja tez jestem i chyba bede tutaj do konca swiata... Malej jest chyba dobrze w brzuchu, zadnych dolegliwosci fizycznych nie czuje... Mialam fatalna noc: najpierw snilo mi sie cos i Mezus musial mnie obudzic bo krzyczalam przez sen, a potem nad ranem bylam cala spocona!! Mialam mokra koszulke i to wcale nie byl siara!! Teraz, po chyba trzech prysznicach nadal czuje sie lepka i okropna... Mezus goli mnie jutro rano, bo jutro niby jade na badania i KTG do szpitala... przez to golenie hipopotama (czyli mnie )) chyba juz go nigdy do lozka nie zaciagne... ) Mecza mnie juz telefony i mele, czy to juz?? Mazus w pracy tez jest napastowany przez chyba wsyztskich (pracowalismy w jednym budnyku, wiec wsyzstscy mnie znaja)... Ale goraco!! Ide do wanny!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
martucha1 jeszcze ja!!! 22.06.05, 15:25 Caly czas w pogotowiu Na samodzielne golenie z lusterkiem juz sie nie pisze bo ostatnio sie zacielam maszynka. Dzis do roboty pogonie mezusia. Ja to bede musiala sie generalnie wygolic bo musze sie liczyc zarowno z nacieciem krocza jak i cc. Brzuch mam bardzo nisko io dynada mi miedzy nogami ale szyjka zamknieta i dluga. Wyglada na to, ze w poniedzialek bede naciskac ginke na wywolywanie, zeby mala jeszcze bardziej nie urosla. Marta Odpowiedz Link Zgłoś
mamaaga5 Re: jeszcze ja!!! 22.06.05, 18:56 Ja niestety tez sie melduje. Pol dnia spedzilam w szpitalu ale nadal wszystko pozamykane i na porod mam nie liczyc. A w moim chrzanionym pro naturalnym szpitalu o wywolywaniu tez nie chca slyszec (niby jest po 12 dniach od terminu - 15.06, ale jedyne co robia to na kazdej wizycie przesuwaja mi po prostu termin). Jestem zalamana. Dziewczyny pomozcie, bo nic nie dziala, a ja takiego dolka w zyciu nie mialam! Odpowiedz Link Zgłoś
mamagocha Re: jeszcze ja!!! 22.06.05, 20:39 Będzie dobrze, może dziś się uda)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś