kk_pysiak 11.07.05, 21:09 Cześc dziewczyny, słyszałam ze ta dolegliwośc czesto doskwiera w ciązy. Mozecie mi napisać co zrobic zeby sie ich nie nabawić, i ewentualnie co można na nie stosować? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
r.kruger Re: hemoroidy 11.07.05, 21:34 POLECAM !!!!!!!!! czopki "POSTERISAN" jest także maść bez recepty. Wiem to z własnego doświadczenia mi pomogło i nie mam. Aha jeszcze jedź dużo suszonych owoców (np. śliwka suszona i morela) i orzechy. To na prawdę pomaga. Marlena wyczytałam to na innym forum,moja przyjaciółka zastosowała i mówi że poprawa nastąpiła prawie od razu. Pozdrawiam Renata Odpowiedz Link Zgłoś
kk_pysiak Re: hemoroidy 11.07.05, 22:04 Dzieki kruger, a czy stosowanie masci Posterisan, nie jest niebezpieczne w ciązy? Odpowiedz Link Zgłoś
r.kruger Re: hemoroidy 11.07.05, 22:17 pisała o tym ciężarna,przed zakupem możesz się jeszcze upewnić sprawdzając w ulotce. ja narazie zapobiegam nie dopuszczam do zaparć.Jeśli już zrobi się "problemik" z wypróżnieniem stosuje czopki glicerynowe-położna w szpitalu mi doradziła. Odpowiedz Link Zgłoś
delta.x Re: hemoroidy 12.07.05, 08:39 Niestety czasem w skrajnych przypadkach nic nie pomaga , ja miałam ten problem po pierwszej ciąży, dopiero po porodzie, mimo, że nie cierpiałam na żadne zaparcia, próbowałam chyba wszystkich leków dostępnych w aptece (ten wyżej wspomniany również), diet (włącznie z jedzeniem codziennie siemienia lnianego i otręb, bleee) i NIC, totalnie NIC, zero poprawy, dopiero samo stopniowo przeszło po ok roku od porodu, tyle się musiałam nacierpieć zanim poczułam jakąś ulgę, a i tak tak do końca to nie przeszło i już drżę na samą myśl co będzie po tym porodzie... Odpowiedz Link Zgłoś