rapid11 30.08.05, 15:25 Macie już jakieś ?? U mnie poza trochę większymi piersiami i częstszym chodzeniem siku nie ma żadnych Ale wszystko przede mną.. to dopiero 5t2d Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anja.t Re: Objawy ciąży 30.08.05, 17:18 U mnie własciwie też żadnych. Czasami na chwilę niedobrze mi się zrobi ale tylko na kilka sekund. Czasami na chwilę brzuch poboli. Ale nic drastycznego się nie dzieje. Boję się tylko tego tycia - w pierwszej ciązy przytyłam 22kg. Zrzuciłam wszystko, ale pod koniec ciąży czułam się jak słoń. Mam nadzieję, że teraz aż tyle nie przytyje. Odpowiedz Link Zgłoś
beata.londyn Re: Objawy ciąży 30.08.05, 20:37 Pierwszym objawem byly oczywiscie powiekszone piersi i nieco obolale. Nastepne zblizaja sie malymi kroczkami, lekkie zmeczenie i bol kregoslupa po dluzszym staniu lub spacerze (podobnie bylo w mojej pierwszej ciazy). Czekam na jeszcze... )) Odpowiedz Link Zgłoś
monisku32 Re: Objawy ciąży 30.08.05, 20:50 ja ciagle sikam, online po prostu, mam parcie na pecherz i czasem mi sie tez robi tak troche przyjemnie jak przed orgazmem ) rozdyma mnie od srodka, rozpycha, troche pobolewa i czuje rozciaganie wczoraj byla smiertelnie spiac i kompletnie nieprzytomna, dzis jest ok... czuje mocniej zapachy i draznia mnie rozne rzeczy, np. tlok w autobusie (bardziej niz zwykle) Odpowiedz Link Zgłoś
moli75 Re: Objawy ciąży 30.08.05, 21:12 A ja oczywiście poza brakiem @, mam bolące, napięte i bardzo wrażliwe piersi. Ponadto biały ślub, sporo tego śluzu. Częściej sikam i jestem bardziej zmęczona. Około 16.00 usypiam ze zmęczenia, np. przed telewizorem. A w nocy śpię bez problemów. Ponadto czuję zapachy, które inni ledwo wyczuwają - to chyba też jest objaw. Czasem mnie mdli, ale słabo i może z raz dziennie, głównie wieczorem. Odpowiedz Link Zgłoś
rapid11 Re: Objawy ciąży 31.08.05, 10:07 A ja budze sie bardzo wczesnie rano! Jeszcze przed 6.00. Za to wieczorem juz o 22 chetnie klade sie spac. Sluz tez jest. Jednym slowem - typowo Odpowiedz Link Zgłoś
zebra51 Re: Objawy ciąży 01.09.05, 14:22 He, he... Ale mam brzuch ) Wylazi mi ze spodni. Jedno jest pewne, to wzdecia, nie ciaza Odpowiedz Link Zgłoś
ikaso Re: Objawy ciąży 01.09.05, 16:59 a ja mialam nadzieje, ze przy drugim dziecku bedzie lepiej..... juz teraz jest mi prawie caly czas niedobrze i przy myciu zebow zbiera mi sie na wymioty, a to przeciez dopiero poczatek.... gdzie jeszcze do 4 miesiaca... no i oczywiscie caly czas jestem zmeczona i spiaca ech, aby przetrwac te trzy miesciace i bedzie dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
sylwia.ax Re: Objawy ciąży 01.09.05, 19:49 Ja też porównuję też ciąze z pierwszą, Na razie tak jak i wtedy zero nudności (ale moze jeszcze się pojawią, bo na razie chyba za wczesnie na to (( Za to oczywiście sikanie nocne i śluz. wtedy byłam bardzo senna, teraz nie, ale moze to dlatego ze jestem na wychowawczym i najwyraźniej to mniej meczące niż praca zawodowa ))) Węch mam czuły jeszcze po pierwszej ciązy, ale chyba ostatnio jeszcze bardziej mi sie wyostrzył; nie powiem, to mało przyjemne, zwłaszcza jako ostatnio jechałam komunikacją miejską. Odpowiedz Link Zgłoś
chimba Re: Objawy ciąży 23.09.05, 11:48 U mnie na chwilę obecną - bolace piersi, troszkę jest mi niedobrze, i chyba to wszystko. Pozdrawiam serdecznie To mój pierwszy wpis tutaj Odpowiedz Link Zgłoś