Dodaj do ulubionych

Objawy ciąży

30.08.05, 15:25
Macie już jakieś ?? U mnie poza trochę większymi piersiami i częstszym
chodzeniem siku nie ma żadnych smile Ale wszystko przede mną.. to dopiero 5t2d
Obserwuj wątek
    • anja.t Re: Objawy ciąży 30.08.05, 17:18
      U mnie własciwie też żadnych. Czasami na chwilę niedobrze mi się zrobi ale
      tylko na kilka sekund. Czasami na chwilę brzuch poboli. Ale nic drastycznego
      się nie dzieje. Boję się tylko tego tycia - w pierwszej ciązy przytyłam 22kg.
      Zrzuciłam wszystko, ale pod koniec ciąży czułam się jak słoń. Mam nadzieję, że
      teraz aż tyle nie przytyje.
      • beata.londyn Re: Objawy ciąży 30.08.05, 20:37
        Pierwszym objawem byly oczywiscie powiekszone piersi i nieco obolale.
        Nastepne zblizaja sie malymi kroczkami, lekkie zmeczenie i bol kregoslupa po
        dluzszym staniu lub spacerze (podobnie bylo w mojej pierwszej ciazy).

Czekam na jeszcze... wink))
        • monisku32 Re: Objawy ciąży 30.08.05, 20:50
          ja ciagle sikam, online po prostu, mam parcie na pecherz i czasem mi sie tez
          robi tak troche przyjemnie jak przed orgazmem smile) rozdyma mnie od srodka,
          rozpycha, troche pobolewa i czuje rozciaganie
          wczoraj byla smiertelnie spiac i kompletnie nieprzytomna, dzis jest ok...
          czuje mocniej zapachy i draznia mnie rozne rzeczy, np. tlok w autobusie
          (bardziej niz zwykle)
          • monisku32 Re: Objawy ciąży 30.08.05, 20:57
            aha, mam jeszcze duze piersi
            • moli75 Re: Objawy ciąży 30.08.05, 21:12
              A ja oczywiście poza brakiem @, mam bolące, napięte i bardzo wrażliwe piersi.
              Ponadto biały ślub, sporo tego śluzu. Częściej sikam i jestem bardziej
              zmęczona. Około 16.00 usypiam ze zmęczenia, np. przed telewizorem. A w nocy
              śpię bez problemów. Ponadto czuję zapachy, które inni ledwo wyczuwają - to
              chyba też jest objaw. Czasem mnie mdli, ale słabo i może z raz dziennie,
              głównie wieczorem.
              • rapid11 Re: Objawy ciąży 31.08.05, 10:07
                A ja budze sie bardzo wczesnie rano! Jeszcze przed 6.00. Za to wieczorem juz o
                22 chetnie klade sie spac. Sluz tez jest.

Jednym slowem - typowo smile
                • zebra51 Re: Objawy ciąży 01.09.05, 14:22
                  He, he... Ale mam brzuch smile) Wylazi mi ze spodni. Jedno jest pewne, to wzdecia,
                  nie ciaza wink
                  • ikaso Re: Objawy ciąży 01.09.05, 16:59
                    a ja mialam nadzieje, ze przy drugim dziecku bedzie lepiej.....
                    juz teraz jest mi prawie caly czas niedobrze i przy myciu zebow zbiera mi sie
                    na wymioty, a to przeciez dopiero poczatek.... gdzie jeszcze do 4 miesiaca...wink
                    no i oczywiscie caly czas jestem zmeczona i spiaca
                    ech, aby przetrwac te trzy miesciace i bedzie dobrzewink
                    • sylwia.ax Re: Objawy ciąży 01.09.05, 19:49
                      Ja też porównuję też ciąze z pierwszą, Na razie tak jak i wtedy zero nudności
                      (ale moze jeszcze się pojawią, bo na razie chyba za wczesnie na to sad(( Za to
                      oczywiście sikanie nocne i śluz. wtedy byłam bardzo senna, teraz nie, ale moze
                      to dlatego ze jestem na wychowawczym i najwyraźniej to mniej meczące niż praca
                      zawodowa wink))) Węch mam czuły jeszcze po pierwszej ciązy, ale chyba ostatnio
                      jeszcze bardziej mi sie wyostrzył; nie powiem, to mało przyjemne, zwłaszcza
                      jako ostatnio jechałam komunikacją miejską.
    • chimba Re: Objawy ciąży 23.09.05, 11:48
      U mnie na chwilę obecną - bolace piersi, troszkę jest mi niedobrze, i chyba to
      wszystko.
      Pozdrawiam serdecznie
      To mój pierwszy wpis tutaj

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka