emilia_en 05.09.05, 21:30 Hej dziewczyny!My już mamy swoje maleństwa przy sobie, a wy dopiero czekacie, rok temu to my czekałyśmy...Wszystkiego najlepszego na "nowej drodze życia" Emilia "Majówka 2005" P. S Maj to piękny miesiąc na rodzenie dzieci Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
monisku32 Re: OD majówek 2005 05.09.05, 21:38 To ogromnie mile, Emilio, ze tu zajrzalas i dodajesz nam otuchy trzymaj kciuki! wszystkiego dobrego dla Ciebie i malenstwa )) Odpowiedz Link Zgłoś
mija281 Re: OD majówek 2005 05.09.05, 21:46 cześć. ode mnie (majówki 2005) i mojego synka Marcelka, który jednak tak się zapierał, że urodził się w czerwcu najserdeczniejsze gratulacje i trzymam kciukasy, żebyście wszystkie dotarły do szczęśliwego rozwiązania Odpowiedz Link Zgłoś
1alfa1 Re: OD majówek 2005 05.09.05, 22:01 Dużo zdrówka dla Was i Waszych maluszków, szybkich i bezbolesnych porodów. pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
gatak Re: OD majówek 2005 05.09.05, 22:16 Dziewczyny! trzymam za Was kciuki! czas tak szybko leci ze ani sie nie obejrzycie a juz będziecie ze swoimi maluszkami ! Odpowiedz Link Zgłoś
1jagienka Re: OD majówek 2005 05.09.05, 22:51 Dziewczyny, życzę Wam szczęśliwych 9 miesięcy, dobrych porodów i wspaniałych maluszków. trzymajcie się dzielnie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
glory77 Re: OD majówek 2005 05.09.05, 22:58 Przyłączam się do życzeń. Niech Wasze malutkie kruszynki rozwijają sie zdrowo w Waszych brzuszkach. PS. Dokładnie rok temu dowiedziałam się o poczęciu naszego słoneczka, a dziś Dominika kończy już cztery miesiące Odpowiedz Link Zgłoś
anieska1 Re: OD majówek 2005 05.09.05, 23:11 Miło powspominać! Majóweczki, piąty miesiąc roku jest naprawde idealny na rodzenie dzieci! Tuz przed goracym latem ,więc nie musicie chodzic z brzucholkami i zapuchnietymi nogami (oj, tak!) w ten skwar A dzieciaczki nie łapia przeziębień, co najwyzej piją nieco więcej w upały Zycze Wam bezproblemowych i lekkich ciąż i takich samych rozwiązań! Odpowiedz Link Zgłoś
sylwiawm Re: OD majówek 2005 05.09.05, 23:45 I ja się dołaczam do życzeń. Niech wam zdrowo rosną w brzuszkach wasze maleństwa. 3 września w tamtym roku dowiedziałam się, że we mnie mieszka kruszynka, a wydaje mi się, ze było to tak niedawno. I wam szybko zleci czas. Zaglądajcie do nas majówek 2005. Jak macie jakieś pytania to my postaramy sie wam pomóc. Odpowiedz Link Zgłoś
joas.r Re: OD majówek 2005 05.09.05, 23:44 Ja prawde mówiąc czekałam aż się pojawicie,żeby sobie przypomnieć jak to było) rok temu jeszcze odliczałam dni do końca cyklu,żeby zrobić test(11 września i pozytyw ) życzę wam radosnych 9 miesięcy i lekkich porodów Odpowiedz Link Zgłoś
mariolcia77 Re: OD majówek 2005 06.09.05, 00:54 Trzymajcie sie razem drogie majowki 2006, bedzie wam razniej tak jak nam wspolnie przejsc trudy ciazy, ot to cale moje zyczenia i w razie co to pytajcie nas, poradzimy w kazdej kwestii. Odpowiedz Link Zgłoś
sloneczko_261 Re: OD majówek 2005 06.09.05, 08:17 Kochane Dziewczyny 2005, bardzo Wam wszystkim dziekujemy, strasznie fajnie czytalo sie Wasze zyczenia, starsznie to mile. Dziekuje Wam serdecznie i zyczymy duzo szczescia i zdrówka Wam i Waszym malenstwom Odpowiedz Link Zgłoś
domowy5 Re: OD majówek 2005 06.09.05, 09:08 nooo... to ja też dołączę się do najlepszych życzeń. cudny okres przed wami dziewczyny dobrych porodów wam życzę. zgadzam się, że maj to pięęękny okres na urodzenie dziecka. trzymajcie się ciepło (nie sięgam do wykrzyknika bo piszę jedną ręką hi hi czego i wam życzę) Odpowiedz Link Zgłoś
e_rubi Re: OD majówek 2005 06.09.05, 10:38 I ja Wam serdecznie gratuluje i zycze cudownych, wzruszajacych 9 miesiecy z Waszymi Malenstwami w brzuchach. Ja dowiedzialam sie o moim Maluszku dopiero 13 wrzesnia i byl to niesamowity moment. Do teraz pamietam dokladnie te emocje, potem pierwsze usg i pozniej pierwsze kopniaki. Zycze duzo zdrowka dla Was i waszych brzuszkow. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
jkatnik Re: OD majówek 2005 06.09.05, 11:08 Ale ten czas leci... Moment, w którym dowiedziałam się, że jestem w ciąży wydaje się być tak niedawno, a to już prawie rok (11 września). Wam też tak szybko zleci. Zanim się zorientujecie już będziecie trzymać maleństwa w ramionach. Życzę Wam zdrowych dzieciaczków, lekkich porodów i radosnych ciąży. Odpowiedz Link Zgłoś
beata.londyn Re: OD majówek 2005 06.09.05, 13:37 O jak milutko! Dzieki dziewczyny za dobre slowa i oby sie wam dzieciaczki chowaly wzorowo! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
lidka_mm Re: OD majówek 2005 06.09.05, 14:03 cześć > dokładnie 3 września dowiedziałam się , że jestem w Ciązy.. dodam , że było to rok temu teraz mam już swoją 4ro miesięczną coreczkę po drugiej stronie brzuszka. Kochane!!! Zyczę wam dużo radości w tych 9 miesiącach które są przed Wami, żebyście się potrafiły cieszyć każdą chwilą swego błogosławionego stanu, Zebyście trafiały na życzliwych ludzi i mądrych lekarzy, żeby wasi mężczyźni trwali przy Was w dobrych i złych chwilach i żeby byli dla Was wyrozumiali jak hormony zaczną dawać się we znaki. Zycze wam żeby każda z was dotrawała do porodu i żeby pojawienie się Waszych pociech bylo najpiekniejszą chilą w Waszym życiu.. Aż mi się łezka kręci.. jejku już minął rok.. Pozdrawiam Monia z malutką Alicją Odpowiedz Link Zgłoś
ashi1 Re: OD majówek 2005 06.09.05, 15:54 Też sie wzruszyłam, ze to już rok... W pokoju obok śpi Maja, o której dowiedziałam się 26 sierpnia. Treaz ma już prawie 5 miesięcy, bo mimo majowego terminu urodziła się z poczatkiem kwietnia. Cieszcie się tymi miesiacami z maleństwem w brzuchu. To naprawdę ciekawy i jedyny okres w życiu. A na mdłości polecam kilka kawałków świeżego imbiru, zalanego wrzątkiem, do tego łyżeczka miodu. Pić gorące. Ja się z termosem nie rozstawałam przez 5 tygodni. Wszystkiego dobrego dziewczyny. Uważajcie na siebie Odpowiedz Link Zgłoś
magia10 Re: OD majówek 2005 07.09.05, 00:03 I ja też Wam życzę wszystkiego naj... naj... Pomyśleć, że Łukaszek 15 kwietnia skończy 5 miesięcy Odpowiedz Link Zgłoś
zebra51 Re: OD majówek 2005 07.09.05, 08:17 Jesteście kochane! Dziekuje za zyczenia Odpowiedz Link Zgłoś
kasia2705 Re: OD majówek 2005 08.09.05, 06:45 Ja sie dowiedzialam przedwczoraj, 6.wrzesnia, ze zostane majowa mama, a teraz, czytajac Wasze zyczenia poryczalam sie wrecz koncertowo!! Jestescie KOCHANE!!! kasia i psikus Odpowiedz Link Zgłoś
k_maja Re: OD majówek 2005 09.09.05, 15:29 Ale miło!!!! się wzruszyłam, normalnie ))) Odpowiedz Link Zgłoś
starbeam Re: OD majówek 2005 13.09.05, 19:57 Drogie Majóweczki! Ja także gorąco Was pozdrawiam i życzę wszystkiego, co najlepsze! Cieszcie się każdym dniem ciąży, bo to 9 miesięcy przeleci strasznie szybko. Ja już prawie nie pamiętam siebie z brzuszkiem (dobrze, że mam zdjęcia- Wy też koniecznie sobie róbcie A teraz patrze na mojego najcudowniejszego na świecie synka i zastanawiam się- jak on się tam zmieścił pozdrawiam Magda Odpowiedz Link Zgłoś
cookee2 Re: OD majówek 2005 16.09.05, 22:57 Gratuluje wam dziewczyny !jestem MAJÓWKĄ 2005 ,mam slodziutką kingusie.Zycze wam takich samych przyjaźni jakie są u nas na 2005 .8 września minął rok jak dowiedziałam się że po raz 3 jestem w ciązy .POzdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
tja74 Re: OD majówek 2005 22.09.05, 22:07 Ja również życzę Wam wszystkiego dobrego. Pamiętam,ze sama nie mogłam sie doczekać, kiedy nadejdzie ten maj i bede mogła zobaczyć moją kruszynke. Teraz ma już 4 miesiące i jest przesłodkim bobasem. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś