zuzannap3 14.11.05, 21:07 Czy po kąpieli z dodatkiem tej emulsji nalezy jeszcze dzidzie oliwkować czy już nie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kaliaa Re: Emulsja Oilatum 14.11.05, 21:17 oliwkowanie jest zbedne przy uzywaniu oilatum Odpowiedz Link Zgłoś
alciafedo Re: Emulsja Oilatum 14.11.05, 22:16 tez tak mnie poinformowala pediatra nie trzeba juz olifkowac Odpowiedz Link Zgłoś
kulusia Re: Emulsja Oilatum 14.11.05, 22:32 ale super suche miejsca mozna jeszcze dosmarowywac kremem oilatum soft. antkowi sie sypie z glowy jak sniegiem wiec dosmarowuje) Odpowiedz Link Zgłoś
faq Re: Emulsja Oilatum 15.11.05, 11:22 ale kremik nie zaszkodzi my zwykle z vit. A albo krem soft oilatum wlasnie, po oliwce dziecko mi zrzucilo skore stad kapiel w oilatum. Odpowiedz Link Zgłoś
zuzannap3 Re: Emulsja Oilatum 15.11.05, 12:47 Mojemu synkowi też bardzo łuszczy się skóra, a w okolicach szyi i główki to nawet bardzo. Kąpałam go w krochmalu ale to nic nie pomaga. Od wczoraj kąpe w emulsji Oilatum- zobaczymy. Kremik terz zakupie skoro jest taki skuteczny. Odpowiedz Link Zgłoś