asia_mod 19.11.05, 22:26 Czy któraś z Was rodziła w Matce Polce? A może jeździcie ze swoimi pociechami tam do specjalistów? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wielorybka Re: Centrum Zdrowia Matki Polki 25.11.05, 19:31 Ja rodziłam w ICZMP. I byłam tam na badaniu usg brzuszka. A dziś byliśmy u kardiologa, który tam pracuje (byliśmy prywatnie bo w listopadzie nfz już nie płaci i nie ma terminów ) Odpowiedz Link Zgłoś
asia_mod Re: Centrum Zdrowia Matki Polki 25.11.05, 19:51 Ja rodziłam w klinice Perinatologii 29 sierpnia. My byliśmy już dwa razy u okulisty, w poradni patologi noworodka, w grudniu mamy wizytę u neurologa. Wszystkie wizyty były zapisane w zaleceniach, z racji, że mały urodził się za wcześnie. Odpowiedz Link Zgłoś
justin301 Re: Centrum Zdrowia Matki Polki 25.11.05, 23:07 Ja tam mialam cięcie 16.09.2005na perinatologii na III piętrze. Idę na kontrole 27.02 bioderek - czeka się 4 mce, więc byłam już pywatnie a to traktuję jak badanie kontrolne ( czeka się 4 mce - tragedia po prostu ). Odpowiedz Link Zgłoś
wielorybka Re: Centrum Zdrowia Matki Polki 26.11.05, 22:19 i tak blyskawicznie jak dzwonilam w polowie pazdziernika zaproponowali mi poczatek marca! Odpowiedz Link Zgłoś
santta badanie bioderek 27.11.05, 10:26 Na badanie bioderek zapraszam do Białegostoku Na wizyte u specjalisty pracującego w szpitalu klinicznym czeka sie maksymalnie tydzień Mówię poważnie, lekarze ze szpitala klinicznego juz kilka razy mówili mi o małych pacjentach z Warszawy. I nie tylko w Białymstoku nie ma kolejek,podobnie jest np. w Olsztynie, ale to juz troche dalej. Odpowiedz Link Zgłoś