1kinia1 22.11.05, 11:39 od tygodnia zauważyłam że mój maluch się ślini - puszcza bombelki ze śliny.. nie mam pojęcia co to może oznaczać bo chyba nie ząbki??? może wy wiecie?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
e.kadziela Re: ślini się.. 22.11.05, 11:46 nie martw się - to normalne, po prostu ślinianki zaczęły pracować, a dziecko nie może sobie jeszcze poradzić z nadmiarem śliny. Moja Majka już skończyła 3 m- ce i nadal tak robi ) Odpowiedz Link Zgłoś
azbestowestringi Re: ślini się.. 22.11.05, 14:01 wiewiora tez sie slini jak nie wiem... zabki to raczej nie sa.pani doktor nam wczoraj wiewiore obejrzala i powidziala ze owszem dziasla z przodu na dole sa twarde ale do zebow jeszcze troche... Odpowiedz Link Zgłoś
gusia-81 Re: ślini się.. 22.11.05, 15:49 Ola też sie ślini i cały czas pcha piąchy do buzi. Znajoma pediatra powiedziała, że to ślinianki się otwierają - normalna sprawa... więc jak tak, to znaczy że jest ok ) Odpowiedz Link Zgłoś
mala67 Re: ślini się.. 22.11.05, 16:10 dzieci maja fizjologiczny nadmar sliny w tym wieku-takze to calkiemnormalne wiem bo wczoraj mi powiedziala pediatra ewa Odpowiedz Link Zgłoś
zuzannap3 Re: ślini się.. 22.11.05, 21:20 to dobrze ze to normalne bo mój też się ślini i pcha piąsteczki do buźki Odpowiedz Link Zgłoś
alciafedo Re: ślini się.. 22.11.05, 22:21 Karol tez sie slini i pcha raczki do buzi de do pediatry w piatek na szczepienie al juz sie nie bede pytac bedzie wygladalo ze jestem mama znawca he he Odpowiedz Link Zgłoś