agadiaz 23.01.06, 19:34 Jeszcze sie troche przewraca, ale probuje sie utrzymac w pozycji siedzacej i sie tak bardzo cieszy i szczerzy te swoje dziaselka, hihi, smieszny jest. www.agadiaz.bobasy.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agnieszkaela Re: Konradek sam siedzi!!! 23.01.06, 20:06 Kolejny etap za Wami! Moj 4 miesieczniak tez cwiczy namietnie brzuszki. Pewnie zacznie szybko siadac, bo obroty z plecow na brzuch i z powrotem ma juz opanowane, silny jest. Odpowiedz Link Zgłoś
miodzio_k Re: Konradek sam siedzi!!! 23.01.06, 20:07 gratulujemy. Dzielny z nigo zuch Odpowiedz Link Zgłoś
patoga Re: Konradek sam siedzi!!! 23.01.06, 21:24 gratulacj! fajnie tak obserwować postępy maluchów. Alicja od dwóch dni gdy siedzi na moich kolanach to siada sama to opiera się spowrotem o mnie- nazywam to bujaniem Odpowiedz Link Zgłoś
kulusia Re: Konradek sam siedzi!!! 23.01.06, 21:52 tylko dziewczynki nie przesadzajcie z tym sadzaniem!!!co innego cwiczenia ale nie pozwalajcie im siedziec na klanach albo na jakich krzeselkach-szkoda kregoslupow!! dziecko wolno samodzielnie sadzac, gdy potrafi samo usiasc i siedziec sztywno a to dopieru w wieku 7-8 mies!! ale to szybciej niz sie nam wydaje) Odpowiedz Link Zgłoś
agadiaz Re: Konradek sam siedzi!!! 23.01.06, 23:14 Konradek ma juz 6,5 miesiaca. Odpowiedz Link Zgłoś
ninjo Re: Konradek sam siedzi!!! 24.01.06, 10:17 tak, Konradek jest chyba najstarszy z naszego towarzystwa ja juz tez nie moge sie doczekac, kiedy mala zacznie siadac. Wiem, ze nie powinno sie dziecka sadzac, dopoki samo nie zacznie, ale bardzo mi sie spieszy do przejscia na spacerowke. Oczywiscie, kiedy bedzie cieplo, czyli na wiosne. Odpowiedz Link Zgłoś
aniapatryk Re: Konradek sam siedzi!!! 24.01.06, 11:22 6,5 m-ca siedzial moj pierwszy i lekarze nic nie mieli przeciw temu Odpowiedz Link Zgłoś
kika_kika Re: Konradek sam siedzi!!! 24.01.06, 11:37 nic na to nie poradzimy - maks też już sam siada a ma niecałe 5 miesięcy. Wystarczy mu podać 1 rękę i sam się wciąga. Jak nie pozwolę mu siedzieć to wrzask i humory - ot takie ambitne dziecię mnie sie trafiło ) na szczęście przestał kombinować - jakby tu stanąć... Maks ma nową zabawę tak od 6 rano jak się obudzi baraszkuje w swoim łózeczku nie budząc nas.... odkopuje sobie nóżki i łapie sie zak olanka i ciągnie je do brody ) Pozdrawiam, KIKA z Wisienkiem Odpowiedz Link Zgłoś
ninjo Re: Konradek sam siedzi!!! 24.01.06, 11:39 Natalka tez jakis tydzien temu odkryla swoje kolanka. Ale sa grabasne i ciezko jej zlapac a nawet wczoraj zauwayla juz stopki. Caly czas podnosi nozki do gory i pewnie za jakis czas nauczy sie je pchac do buzi Odpowiedz Link Zgłoś
miodzio_k Re: Konradek sam siedzi!!! 24.01.06, 11:49 julia kolanka odkryła jakiś czas temu, teraz powoli zauważa stópki bo ciągnie je do siebie i wyciaga rączki tak jakby chciał złaać ale narazie te próby kończą się fiaskiem Odpowiedz Link Zgłoś