Dodaj do ulubionych

Poszukuje lampki nocnej do pokoiku Aleksa-pomocy!!

03.02.06, 11:02
Kochane moje jak gdzieś zobaczycie coś takiego to czy mogłybyście zrobić
ukradkiem zdjęcie w sklepie aparatem albo telefonem hihi i przesłały Mi?
Jakoś nigdzie czegoś takiego nie mogę dostaćsad a bardzo chciałabym mieć z
Kubusiem Puchatkiem:o)
Przesyłam zdjęcie na wzór:
img301.imageshack.us/my.php?image=804127728no.jpg
Pozdrawiam,Ola
Obserwuj wątek
    • kkatie Re: Poszukuje lampki nocnej do pokoiku Aleksa-pom 03.02.06, 12:10
      a patrzylas na allegro??
      czasem tez w ikei bywaja takie lampki z kubusiami smile
      • pszczolka2 nie ma:( 03.02.06, 12:41
        Pozdrawiam,Ola
        • k_maja Re: nie ma:( 03.02.06, 17:02
          Olu, ta lampka to mi wygląda jakoś tak ekskluzywnie, drogo i angielsko smile)
          Gdybyś znalazła nazwę modelu to mogłabyś poszukać na googlach, ale ja szczerze
          mówiąc takiego cuda nigdzie nie widziałam.
          Mój synek będzie miał pokoik zwierzątkowy - zamierzam sama nieco go przyozdobić
          (szabloniki, wycinanki filcowe), ale zobaczymy, co z tego wyjdzie... na razie
          czekam na mebelki smile
          kasia
          • pszczolka2 Re: nie ma:( 03.02.06, 17:25
            No właśnie kiedyś gdzieś na angielskiej stronie to znalazłam, wkleiłam sobie w
            obrazki i tak Mi się teraz zachciałosmile))
            Wiesz nie musi być DOKŁADNIEsmile taka, ale cosik takiego a szczerze to nigdzie
            nic nie widziałamsad a chciałabym cosik z Kubusiem (bo mam bzika hihi).

ps: może któraś gdzieś coś znajdzie, było by bardzo fajnie:o)

Pozdrawiam,Ola
    • patrycjabl79 Re: Poszukuje lampki nocnej do pokoiku Aleksa-pom 03.02.06, 17:50
      pszczolko, poniewaz sama bylam zainteresowana zakupem podobnej lampki przesylam
      adres strony internetowej, co prawda strona jest francuska ale mozesz poczytac
      po angielsku, co do kubusia nie zauwazylam ze majasad
      ale obejrzyj sobie sama, sa piekne
      co do zakupu niestety nie wiem czy i gdzie maja swoje sklepy
      ale poprostu trzeba wyslac im @ i zapytac

co do ang stron poszukam przez weekend bo teraz wpadlam tylko na chwilke do
      domusmile
      • patrycjabl79 stronka 03.02.06, 17:51
        lepetitnouveau.fr/abdvcat.php?rub=2
        • k_maja Re: stronka 03.02.06, 18:43
          o jaaaaaa!!!! Te to są dopiero fajne!!! w sam raz do mojego zwierzątkowego
          pokoiku... chlip chlip... ja chcę taką!!!
          kasia
          • kapuhy_a Re: stronka 03.02.06, 19:27
            hej nie płacz.Ja też mam bzika na punkcie zwierzątek...i też chcę by mieszkały w
            kąciku mojej córki(mamy tylko kącik a nie cały pokoik narazie)Zrobiłam sobie
            takie szablony domków i zwierzaków ze skleiki i zamierzam udać się z nimi do
            stolarza żeby powycinał.smile Lamppki o takiej prostej nóżce znajdziesz niemal w
            każdym markecie w stylu nomi i castorama.Tam też można kupic takie elementy na
            głowy dla zwierzątek.Nie są drogie a maja fajne kolorki lub w kolorze drewna a
            wtedy wystarczy farba akrylowa do kupienia w sklepach plastycznych.W
            pasmanteriach można znaleźc filcowe zwierzaki lub takie haftowane,które łatwo
            przyczepić do abażura.I juz masz podobną lampkę smile i dodatku jedyna w swoim
            rodzaju smile cena takiej zrobionej lampki na pewno będzie niższa niż sprowadzenie
            jej z zagranicy(niestety koszt przesyłki może znacznie przewyższyć cenę
            lampki)No i często nie chcą przesyłać do Polski albo rządają systemu paypal
            który niekoniecznie u nas działa...
            • k_maja do kapuhy_a 03.02.06, 20:14
              tak też pewnie uczynię smile zapał mam, gorzej z talentem... smile zobaczymy co
              wyjdzie - najwyżej powiem, że to zamierzony prymitywizm wink))
              A co to są "elementy na głowy dla zwierzątek"???? bo mnie normalnie
              zaintrygowałaś... smile

Może byś parę pomysłów swoich artystycznych dzieł jakoś podesłała - to bym coś
              ściągnęła. Bo na razie myślę i myślę i wymyślić nie mogę...

kasia
              • kapuhy_a Re: do kapuhy_a 03.02.06, 21:56
                Jak nie masz zdolności plastycznych albo po prostu się boisz poszukaj w necie
                takich zwierzątek wiesz potem drukujesz powiększasz w miarę potrzeb i masz
                gotowe...a te elementy na głowy to z reguły takie fajne ozdobniczki do szafek
                znaczy do uchwytów...wystarczy je potem uzwierzęcić i już.
                Nie mam niestety zdjęć swoich dzieł bo teraz jestem na zwolnieniu i nie mogę
                zrobić fotek.Pracuję z osobami niepełnosprawnymi i czasem nam się zdarza coś
                fajnego robić..znaczy cały czas coś fajnego robimy..hehe....warto się przejśc po
                ikei albo nawet na n\ich netowej sronie poszukać pomysłu smile a jak nie to zawsze
                można kupić takie małe pluszaki skopiowac zdjęcie lampki potem je powiększyć
                odrysować domki,płotki lub co tam chcesz pomalowac i już smile
        • pszczolka2 Patrycjo dziękuje kochana:) 03.02.06, 23:59
          Są ŚŚŚŚŚŚŚLLLLLLLLLLIIIIIIIIIIICCCCCCCCCZZZZZZZZZZNNNNNNNNNNNEEEEEEEEEEEsmile
          Chcę taką, gdzie mogę w tej Polsce cosik takiego dostać, no gdzie?? Pomocy!!!
          Naprawde super, dziękuje bardzo - buziaczki:o)

Pozdrawiam,Ola
    • izuniap78 Re: Poszukuje lampki nocnej do pokoiku Aleksa-pom 06.02.06, 13:21
      Pszczółko, znalazłam lampkę nocną z Kubusiem Puchatkiem
      sedy.pl/index.php?cPath=112
      Pozdrawiam,Iza.
      Moja DZidzia
      • kapuhy_a Re: Poszukuje lampki nocnej do pokoiku Aleksa-pom 06.02.06, 22:55
        o jakie fajne te pluszowe lampki smile
    • izuniap78 Re: Poszukuje lampki nocnej do pokoiku Aleksa-pom 06.02.06, 13:26
      ...i jeszcze znalazłam takie:
      baby.kramik.net.pl/index.php?cPath=3&osCsid=11753320725da361ec875ac8bca91ef6

Moja DZidzia
    • patrycjabl79 Re: Poszukuje lampki nocnej do pokoiku Aleksa-pom 18.02.06, 21:00
      hej dziewczyny!!
      znalazlam ceny tych pieknych rzeczy, niestety sa strasznie drogie, np:
      lampki - ok 70 euro. nie mowiac o przesylce
      oto przykladowe ceny tego producenta:
      www.berceaumagique.com/bawi.html
      Pozdrawiam
    • bo-gumilka Re: Poszukuje lampki nocnej do pokoiku Aleksa-pom 19.02.06, 00:45
      Pszczółko, jeśli chcesz, by Twoje Maleństwo zamieszkało w Stumilowym lesie,
      może zainteresuja Cie takie
      ozdoby:www.allegro.pl/item85471384__g_dekoracja_kubus_disney_od_super_spr
      zedawcy_.html
      Pozdrawiam - B.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka