Dodaj do ulubionych

Do Asia9617

18.04.06, 20:11
Asiu czy mogłabyś napisac jak tam u Was z szyną? dalej Maleństwo musi ją
nosic?
U nas też się jednak ciągnie ta historia i właśnie napisałam post na forum
Niemowlę, a nuż jakieś "złote myśli" się pojawią...
Jak znajdziesz chwilę to napisz jak u Was sprawa wygląda.
Pozdrawiam ciepło,

Beata
Obserwuj wątek
    • asia9617 Re: Do Asia9617 19.04.06, 09:52
      Witaj!

Właśnie myślałam o tobie i Madzismile u nas szyna cały czas jak do września się
      jej pozbędziemy to będzie sukces,ale jest coraz gorzej,mała się
      denerwuje, ma opużnienie w rozwoju przez to, zaczynamy rechabilitacje na
      Kozanowskiej,musi miec i vojte i bobata jednocześnie sad jak coś odezwij się
      moze w parku się spotkamy?? A co u was czemu nie kioniec szyn???
      Pozdrawiamy Asia i Ewasmile
      • chelis Re: Do Asia9617 19.04.06, 18:28
        Hej,

no to współczuję Małej i Tobie oczywiście też... Po tamtych historiach z tym
        czy Magda ma bioderka OK czy nie jakoś tak mnie coś tchnęło i poprosiłam
        znajomego lekarza żeby poprosił swojego znajomego aby tamten obejrzał Małą bo
        coś wciąz ta jedna nóżka jakoś inaczej mi wygląda niż druga i coś
        niesymetrycznie się układa. Poszliśmy do tego superspecjalisty i on orzekł, że
        bez zdjęcia rtg to nic tak naprawde nie można stwierdzic w tym wieku a potem na
        postawie rentgena powiedział że jest prawie dobrze, ale widac że niedoleczone
        bo "pewnie leczone frejką"... Mówił że często się tak zdarza, na usg nawet jest
        jakby ok, a po długim noszeniu poduszki frejki coś tam nie do końca prawidłowo
        się układają nóżki (nie pamiętam dokładnie jego słów, więc nie będę próbowac
        dokładnie tego rekonstruowac).
        W każdym razie w tym wieku (wtedy ponad 6 mies.) to frejka już w żadnym razie
        nie może by stosowana, bo odwodzi nóżki w nieprawidłowy sposób. W ten oto
        sposób Magda trafiła w szynę Koszli i wczoraj byliśmy na kontroli, po 4
        tygodniach, a następna wizyta będzie dopiero za 6 tygodnisad. Nie mam pojęcia
        jak długo będzie musiała to nosic... Buuuu.

Co do spotkania to chętnie, może nawet jutro (czyli w czwartek)? Najlepiej daj
        mi znac na komore jeśli ci pasuje i ew. o której (501675096).

Ja jeżdżę na bobaty do Promyka i jak się trafi jakieś wolne miejsce to na
        cwiczenia ogólne.

Pozdrawiam,

Beata
        • asia9617 Re: Do Asia9617 19.04.06, 21:17
          Cześćsmile
          Ja na obie rechabilitacje ide na kozanowską (może tam byś miała bliżej ?? )
          właśnie jutro na 13 ide powypełaniac papiery tam u nich,wiec może coś w okolicy
          tej godziny Ci pasuje??? to jest ul. Kozanowska46 , jeżeli masz tam blisko to
          mozemy się tam umówić , a jeżeli bardziej pasuje Ci w parku to daj znać smile
          • chelis OK, to dziś koło przychodni :) 20.04.06, 09:52
            ok. 13.00... Tylko proszę daj znac mi na kom. czy to przeczytałaś, bo ja już
            chyba potem nie będę mogła zajrzec na forum. Będę z niebieskim wózkiem Voyager.
            To do zobaczenia smile
            B.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka