szyman33 06.07.06, 11:20 ....bo mąża nie ma a dziś nasz 4 rocznica ślubu... nie moge nic zrobic bo maz musial pojechac na delegacje, a my zostalysmy na 2 tyg same.Ale jak wroci.... to sobie odbije Musialam sie troszke pozalic Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
miodzio_k Re: smutno mi.... 06.07.06, 11:43 szyman w związku z tym, że męża nie ma a my jesteśmy, wsyzstkiego najjjjjjjjjjjjjjj. Dalszych lat szczęśliwego życia w małżeństwie. A jak mąż wróci to sobie odbij i to porządnie Odpowiedz Link Zgłoś
azja811 Re: smutno mi.... 06.07.06, 13:22 szyman33 napisała: > ....bo mąża nie ma a dziś nasz 4 rocznica ślubu... nie moge nic zrobic bo maz > musial pojechac na delegacje, a my zostalysmy na 2 tyg same.Ale jak wroci.... > to sobie odbije Musialam sie troszke pozalic Niewiem czy Cie to pocieszy ale moj ślubny wyjechal za ocean na pół roku (( Tak wiec ja nie prędko sobie odbije i tez mi smutno Odpowiedz Link Zgłoś
szyman33 Re: smutno mi.... 07.07.06, 12:59 przykre ze musimy tak na nich czekac.... moj wraca na 2 dni i spowrotem, ale coz tak to juz jest pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś