Dodaj do ulubionych

oliwka bambino

25.08.06, 13:40
Dziewczyny, czy zauwazyłyście, że ona brudzi na żółto - u mnie ręczniki..
No jestem taka zła, bo wcale to się nie chce sprać, trochę po vanishu zeszło.
Używałam tez oliwki z bella delfi, i była super, przezroczysta, i ładniej
pachniała wg mnie.
Wkurzyłam się i na razie przeszliśmy na balsam nivea.

Pozdr, Asia.
Obserwuj wątek
    • menka12 Re: oliwka bambino 25.08.06, 13:44
      Aaaa, to od tego badziewia te smugi na ręczniku. Dzięki.
      • agness25 Re: oliwka bambino 25.08.06, 14:15
        Dziewczyny, polecam Wam parafinę ciekłą, dodaną do kąpieli.Jest swietna, nie
        trzeba już pozniej zadnej oliwki a skora jak pupcia niemowlaczkasmile
    • gniewkowiec Re: oliwka bambino 25.08.06, 14:17
      Mnie też brudzi. A nawet jak ubranko wydaje się czyste to jak wyciągnęłam po
      starszej córce sprzed 3 lat to wyglądają jakby nigdy nie były prane. Dramat!!
    • ab76 Re: oliwka bambino 25.08.06, 14:24
      no.. i ubranka śmierdzą takim zjełczałym.. ja wymoczyłam w płynie do naczyń i
      uprałam w "dorosłym" proszku (zwykle piorę w jelpie). Pomogło.
      • 1979ju Re: oliwka bambino 26.08.06, 11:57
        Właśnie, i ten zapach...bleee...
        Ja próbowałam moczyc w ludwiku, ale mało pomogło. Może dlatego, że prasuję
        ręczniki , i zanim zobaczyłam te cuda, to pewnie jeszcze je zapiekłam.. Ale po
        wanishu jest lepiej, i jeden z ręczników upiorę z naszymi rzeczami, moze troche
        puści.
        Za moich czasów była taka oliwka jacek i agatka, do dzis pamiętam jej śliczny
        zapach...

Pozdr, Asia.
    • kropek47 Re: oliwka bambino 25.08.06, 16:12
      kupilam ta oliwke bo ponoc najlepsza ale u mnie sie nie sprawdzila - bardzo
      brzydki i intensywny zapach. Do nie podoba mi sie konsystencja.
    • mlechniak Re: oliwka bambino 26.08.06, 19:46
      Taaak...skąd ja to znamsad Jak wyjęłam uzywane ubranka po synku dla córeczki (2
      lata w piwnicy, szczelnie zamknięte w pudłach)to połowę musiałam wyrzucić, bo
      NIC tego nie doprało, żaden Vanish ani inne cudo. Teraz stosuję mleczko lub
      krem Nivea. Zobaczymy...
      • xixx Re: oliwka bambino 26.08.06, 21:17
        A ja oliwkę bambino dodaję tylko do kąpieli, więc mi jakoś specjalnie nie
        podpadła, za to julka smaruje na noc oliwka nivea w zelu, jest rewelacyjna.
    • daga210 Re: oliwka bambino 27.08.06, 21:34
      Hej,
      juz kiedyś Was przestrzegałam przed ta oliwka, bo ja niestety wszytsko sobie
      przez nia zniszczyłam!! a miałam takie piekne reczniki, ubranka, teraz
      wyglądaja okropnie!!! Nie smaruje Olgi żadnymi krememi, oliwkami, jak widze, że
      ma za sucha skóre, to daje do kąpieli płyn Nivei z oliwka i na tym koniec.
      Wszyscy mówia jak najmniej kosmetyków, wiec tego sie trzymam i jest ok, ma
      ładna skórkesmile)
    • rosieee77 Re: oliwka bambino 28.08.06, 00:11
      przetestowalam na malutkiej różne oliwki i (niestety) najlepsza okazała się
      oliwka do masażu Musteli... Piszę niestety bo droga jak pies... ale jak pachnie!
      I o dziwo nie jest taka bardzo tłusta.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka