madziab83 23.11.06, 22:15 Ile majowych maluszków już samodzielnie siedzi i kiedy zaczęły ( tzn ile miały tygodni)? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
linka4 Re: siedzenie 23.11.06, 22:21 mój siedzi od 2-3 tygodni ale jeszcze sam nie umie usiąść Odpowiedz Link Zgłoś
rosieee77 Re: siedzenie 23.11.06, 22:52 Siedzi, pierwszy raz tak pewnie siedziała jak miała 5 i pół miesiąca. Za wcześnie stanowczo, teraz ciężko zmusić do leżenia... Gdybym mogła cofnąć - nie posadziłabym tylko na leżąco... Teraz za poźno... Tylko na siedząco jest "fajnie". Na leżąco jest "beee" Odpowiedz Link Zgłoś
emmilka Re: siedzenie 24.11.06, 05:57 od jakiegos tygodnia- dwóch jest w stanie usiedziec sam przez dłuzszą chwile, choć czasem "pada" w kazdym razie nie sadzam za czesto (tylko rano po obudzeniu zawsze musi sie rozejrzec Odpowiedz Link Zgłoś
anula33cza Re: siedzenie 24.11.06, 08:02 Maciuśjeszcze nie siedzi sam.Na kolanach rodziców lub na kanapie owszem,ale nie sadzamy go póki sam dobrze nie opanuje tej umiejętności.Mój starszy Misio siedział b.dobrze jak miał 8 mc tak więc trochę czasu przed nami,na zdrowie dla kręgosłupa synka Odpowiedz Link Zgłoś
hulaala Re: siedzenie 24.11.06, 08:30 Mikolaj siedzi od jakis 2 tyg. sam sie do siadu nie podnosi no chyba ze na bujaku wtedy jest mu latwiej bo jest w pozycji pollezacej. Ale jak ktos go zawola to traciu rownowage i bach Nie wiem czy wasze dzieciadzki tez tak maja ale jak tylko MIcky siedzi to od razu rusza pupka tak jakby jachal na koniu Smiesznie to wyglada, a najbardziej jest z siebie dumny jak tak "jezdzi" na bujaku a bujak sie jeszcze buja - normalnie fan mu z buzi nie schodzi Odpowiedz Link Zgłoś
olutek_m Re: siedzenie 24.11.06, 08:59 Mila siedzi sama od półtora tygodnia. Potrafi wymusić na mnie, żebym ja posadziła. Wtedy daję jej zabawki i na pół godzinki mam ją z głowy Rzadko jej sie zdarza sie przewrócić. Silna z niej baba. Odpowiedz Link Zgłoś
khanka74 Re: siedzenie 24.11.06, 13:31 Moja Karolinka siedzi pewnie odkąd skończyla 6 miesięcy i jest to obecnie ulubiona jej pozycja niestety. Odpowiedz Link Zgłoś