karolcia86 20.12.06, 22:39 Czy jest jakieś dziecko, które przesypia noc bez budzenia się na jedzonko, picie czy tulenie? Mam na myśli od wieczora przynajmniej do 6 rano Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gosiunia333 Re: przesypianie nocy 20.12.06, 22:51 Witam, moj Misio przesypia cala noc do prawie 10, z tym, ze kladzie sie bardzo pozno spac, bo polozy sie o 20 obudzi sie ok 22 i szaleje, tak jak dzis, teraz jeszcze nie spi tylko marudzi, swoja droga to wolalabym zeby budzil sie na jedzenie w nocy i wczesnie rano niz te sceny co teraz wyprawia, jestem wykonczona bo chetnie bym sie polozyla spac a nie moge bo maly, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
agness25 Re: przesypianie nocy 20.12.06, 22:54 Mój Szymek też przesypia całą noc.Od 19 do ok 8.30, po kąpieli dostaje kaszkę a ok 22 jeszcze cyca przez sen Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
olimpia_b81 Re: przesypianie nocy 20.12.06, 23:05 chyba autorce chodzi o takie przesypianie, typu 20 mleko i spi ciagiem bez picia, cyca do rana.czesto jak ktos pyta czy przesypia noce to mamy odpowiadaja(szczegolnie na tym forum): o tak, od 21-6, z 1-2 przerwami na mleko. Rany kobity, odpowiadajcie na pytania i zrozumcie w koncu ze noc z 2 karmieniami to nie noc przespana. Odpowiedz Link Zgłoś
kkatie Re: przesypianie nocy 21.12.06, 09:05 olimpia_b81 napisała: > chyba autorce chodzi o takie przesypianie, typu 20 mleko i spi ciagiem bez pici > a, cyca do rana.czesto jak ktos pyta czy przesypia noce to mamy odpowiadaja (szc > zegolnie na tym forum): o tak, od 21-6, z 1-2 przerwami na mleko. > Rany kobity, odpowiadajcie na pytania i zrozumcie w koncu ze noc z 2 karmieniam > i to nie noc przespana. hahahahahaha dobre ))))))))))))))) moj Szymcio przesypia juz od 5mca. ale teraz jak znowu wylaza mu gorne zeby marudzi na spioaco 1-2 razy, trzeba go wtedy przytulic i spokoj ))po prostu usiadzie w lozeczku z zamknietymi oczami i poplakuje. ale bez karmienia juz od 5 mca. wieczorem o 19.30 kapiel + kaszka i do 6 spokoj moj starszy synek jak skonczyl 3 mce zaczal rowniez przesypiac cale noce. wiec nie mam najgorzej ) Odpowiedz Link Zgłoś
dorcia231 Re: przesypianie nocy 23.12.06, 10:27 Mojemu Sebciowi od kilku tygodni coraz częściej się zdarza przespać całą noc. Idzie spać koło 20. CZęsto jeszcze budzi się koło 4-5 na picie. Ale coraz częćciej zdarza mu się przespać tą godzinę. Dzisiaj np. zrobił mi niespodziankę i spał do 7:50. Byłam w szoku bo najczęściej jak nie obudzi się w nocy to wstaje już o 6 rano. Odpowiedz Link Zgłoś
zu2ka Re: przesypianie nocy 21.12.06, 08:19 Szymon zasypia między 20 a 20.30 o 21.30 "bez budzenia się" mojego i jego - co miała autorka na myśli- przez sen dostaje butlę i śpi do 6.30 - 7. Puk, puk, puk Ale Szymon jest butelkowy i chyba łatwiej oddzwyczaić butelkowe dzieciaki od nocnych karmień. Karola Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
agus-ka Re: przesypianie nocy 21.12.06, 09:39 Hej, moja Tosia przesypia całą noc. Kładę ja spać ok 20-20:30 mała usypia sama i śpi co najmniej do 5:30, zwykle do 6:30-7. Bywa, że w nocy przebudzi się, bo jej ząbki rosną ale sama szuka sobie smoczka i dalej zasypia jak znajdzie swojego pocieszyciela) Odpowiedz Link Zgłoś
karolcia86 Re: ale fajnie macie! 21.12.06, 11:43 Ups za szybko Fajnie macie, bo mi nawet mój prawie 3,5 latek budzi się w nocy na picie, nie wspominając o młodszym. Pozdrawiam wyspane mamusie. Odpowiedz Link Zgłoś
agus-ka Re: ale fajnie macie! 21.12.06, 11:59 Ja wyspana jestem (chwała za to Tośce), ale żyję w niedoczasie, bo pracuję zwodowo) Pozdrowionka dla wszystkich mam Odpowiedz Link Zgłoś
mela24 Maja przesypia 22.12.06, 07:24 odkąd skończyła 2,5 miesiąca przesypia całą noc. Od ok 20-21 do 6-7 rano. Brakuje nam czasami dłuższego leniuchowania w weekend, ale Maja wcześnie się budzi i nie ma wielkich szans. Cieszymy się, że ładnie przesypia noce...odpukać, to nam wystarczy. Odpowiedz Link Zgłoś