niebieskaewka 01.06.07, 22:25 czy zauwazylyscie zainteresowanie malucha tv? Kiedy karmie albo ja po prostu trzymam i w zasiegu wzroku jest telewizor to mala cwaniara zaczyna sie tak obkrecac i wyginac aby tylko zobaczyc co na ekranie. Tez tak macie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
babymammoth Re: tivi 01.06.07, 22:32 ja nie mam tv, ale mala jak widzi ekran komputera to nie moze oderwac wzroku, zreszta podobnie interesuja ja kolorowe czasopisma, i juz nawet probuje przewracac strony !!! Odpowiedz Link Zgłoś
buska_77 Re: tivi 01.06.07, 22:45 O tak,Antek ma ogromna radoche z telewizora,gada do niego,smieje sie w glos. Ogolnie nie pozwalam mu ogladac,jakkolwiek by to nie brzmialo przy jego wieku,ale...jak potrzebuje zrobic cos natychmiast,a on niczym innym nie da sie zajac,to niestety wlaczam mu telewizor Czuje sie wtedy baaardzo zla matka ((( Odpowiedz Link Zgłoś
mamaolka07 my też 02.06.07, 09:47 Ja ąartuję, że synek wdał się w tatę. Czasami jak się wpatruję w obraz z TV to się uśmiecha. Mam nadzieję, że takie "oglądanie" nie jest szkodliwe... Odpowiedz Link Zgłoś
rengur Re: tivi 02.06.07, 13:03 Moja wczoraj gadała do pana z dziennika i w ogóle TV uwielbia Odpowiedz Link Zgłoś
bozenas4 Re: tivi 02.06.07, 14:22 Moja też zrobi wszystko żeby tylko zobaczyć co w telewizorku Odpowiedz Link Zgłoś
karina.82 Re: tivi 02.06.07, 14:34 U mnie to samo, ale staram sie jak moge nie pokazywac. Zauwazylam ze wylaczony telewizor tez dziala, gdy ja robie cos w tym samym pokoju to cos tam sie w nim odbija i maly daje sie nabrac hihi! Odpowiedz Link Zgłoś
my_cha1 ło matko, i to jak!!! 02.06.07, 19:49 czasem potrafi głowę tak wykręcić, że aż strach generalnie staram się, by nie oglądał tv, ale czasem zerka jak my coś oglądamy i bardzo mu się to podoba Odpowiedz Link Zgłoś
matylda07 Re: tivi 05.06.07, 10:31 oj tak, wczoraj nawet usadziłam ja w bujaku z dala od tv, włączyłam bajkę Pocahontas, była szczęśliwa a ja mogłam ugotować obiad. Wiem, ze moze to pójście na łatwiznę, ale przeciez gdy włączam jej np. karuzelkę to też po to, zeby mieć chwilkę dla siebie. Dzięki temu też poznaje różne odgłosy, kolory, może uczy się łączyć je z postaciami na ekranie...tak sobie tłumaczę... Odpowiedz Link Zgłoś