zebra51 11.06.07, 10:06 dziewczyny pekł mi hemoroid (( do lekarza dopiero juto idę, czym dzis sie ratować. Booli mnie "tam" ((( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zu2ka Re: Wstydliwy problem - help! 11.06.07, 10:30 No to do apteki i kup maść na hemoroidy - zapytaj aptekarki jaka najlepsza, bo dużo ich jest... i niestety tak to już jest z hemoroidami...współczuję Odpowiedz Link Zgłoś
renowa Re: Wstydliwy problem - help! 11.06.07, 11:22 Zeberko. Ja też swego czasu miałam podobny problem... Chirurg przepisał mi maść Proctosone 15g, ale nie wiem czy ona przypadkiem nie jest na recepte... Radzę Ci iść do lekarza. A póki co to spróbuj albo Proctosone albo Posterisan. Pozdrawiam. Renia i Rafcio Odpowiedz Link Zgłoś
zebra51 Re: Wstydliwy problem - help! 11.06.07, 11:25 taki zwykły rodzinny wystarczy, czy uderzać do proktologa? Odpowiedz Link Zgłoś
renowa Re: Wstydliwy problem - help! 11.06.07, 11:29 Wiesz, ja poszłam ze skierowania od rodzxinnego dostała, do chirurga. Co prawda przyjemne to badanie nie jest... ale wiesz, lepiej żeby specjalista to zobaczył... R&R Odpowiedz Link Zgłoś