buska_77 02.07.07, 21:17 W zwiazku z planowana przeprowadzka do innego pokoju takowa bedzie mi potrzebna.Na rynku wybor i ceny bardzo zroznicowane,a ja nie bardzo sie orietuje na co zwracac uwage.Jakie sa Wasze doswiadczenia w tej kwestii? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
donzab81 Re: Elektroniczna niania 02.07.07, 21:48 My kupilismy nianie firmy Orava (cena mnie skusila)najpierw super,a teraz są jakieś zakłucenia i nie odbiera więc moze lepiej jakąś Philipsa? Odpowiedz Link Zgłoś
katka07 Re: Elektroniczna niania 03.07.07, 08:56 Ja też mam Oravę. Kupiłam na allegro. Cena rzeczywiscie przystępna)Jestem bardzo zadowolona. Korzystam od 3 miesięcy. Jest bardzo czuła i odbiera na spore odległosci (w tym miedzy mieszkaniami na klatce)) Dla mnie to nie wada, ale nie ma funkcji przemawiania do dziecka (działa tylko w 1 stronę). Nie ma monitoringu oddechu. Tak czy owak polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
ziena77 Re: Elektroniczna niania 03.07.07, 21:53 Buska, tylko i wyłącznie Philipsa. Mam takową od 4 mies. i jest rewelka. Tę firmę polecili mi znajomi a im ich znajomi. Dlaczego niania Philipsa: -nie ma zakłóceń -jest czuła -ma dobry zasięg (wystawiam dziecko na podwórko i wszystko słyszę) -proponuję kupić taką z diodami. Gdy dziecko płacze to zapalają się światełka. Rewelka jak się uzywa słuchawek, albo odkurza, miksuje(nie słychać ale widać) Odpowiedz Link Zgłoś
ziena77 Re: Elektroniczna niania 03.07.07, 21:55 to jeszcze raz ja. Philips nie jest tani ale przecież ten zakup to już na dłużej. Moi znajomi mają 3 letnie dziecko i ciągle jest na podsłuchu. Odpowiedz Link Zgłoś