buska_77 06.11.07, 14:05 Szukam inspiracji na nowe zabawki dla mojego szybko nudzacego sie syna Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
irima2 Re: Czym sie bawia teraz Wasze dzieci? 06.11.07, 14:27 Dzisiejszy hit - pudełko po jogurcie. Można gryźć, lizać, bębnić, chować inną zabawkę do środka albo przykrywać inną zabawkę... Też jestem na etapie szukania czegoś nowego ale nie myślałam, że wyjdzie tak tanio Odpowiedz Link Zgłoś
asiamuc Re: Czym sie bawia teraz Wasze dzieci? 06.11.07, 21:53 Moja super dziewczyka bawi się: pustym opakowanie po chusteczkach do pupnych no bo taki fajne klejące do paluszków jest zamykanie butelkami po napojach wsypuje jej tam np. groch i mocno zakręcam jak jej się znudzi butelka to po prostu zmieniam jej butelke ostanio hiciorem to są koszyki wiklinowe dlaczego nie wiem a najlepszą zabawką zajmowaczem przy jedzeniu jest taśma klejaca dlaczego tez nie wiem.Poza tym dziecie nie interesują normalne dzieciowe zabawki najlepsze są płyty i łyżki derwniane i miseczki no i kapcieniby fajno no bo można zaoszczędzić fotoforum.gazeta.pl/5,2,asiamuc.html Odpowiedz Link Zgłoś
krystynacr Re: Czym sie bawia teraz Wasze dzieci? 07.11.07, 09:19 U Jasia teraz przebojem jest wstawanie, to jego główne zajęcie w ciągu dnia a oprócz tego jego ukochane zabawki to: wszelkiego rodzaju kable (jak gdzieś dorwie, to jest przeszczęśliwy , odkurzacz, a zwłaszcza rura od niego oraz wąż od prysznica )) Odpowiedz Link Zgłoś
minka2403 Re: Czym sie bawia teraz Wasze dzieci? 07.11.07, 10:17 hity to: tubka alantanu, pilot, komorka, prysznicowa sluchawka, kabel od domofonu, wszystkie drzwi, drzwiczki, szuflady, ktore mozna otwierac i zamykac, pudelko po herbatce z kopru, ktora przyklada do buzi i krzyczy: "aaaaaaaa", lyzeczki, oszalalby chyba ze szczescia, gdybym dala mu do gryzienia wymarzone kapcie, bardzo lubi zabawe w wyjmowanie wszystkiego po kolei z kosmetyczki - mozna tam wlozyc zupelnie dowolne i w miare bezpieczne rzeczy (oby to nie byly zabawki. Generalnie tak jak u przedmowczyn - im zwyklejsze (a w naszym przypadku tez niebezpieczniejsze - tym lepsze. No wiec pilnuje, zeby nie bylo zbyt niebezpiecznie i dosyc czesto zmieniam te gadzety, bo niektore szybko sie nudza. Odpowiedz Link Zgłoś
buska_77 Tak,tak... 07.11.07, 11:10 u nas to tez sie sprawdza;koszyczki w szafach,nakretki od sloikow,garnki + drewniane lyzki... No to widze,ze na razie nie ma co "inwestowac" w wymyslne zabawki i korzystac z "darow domu" )) Odpowiedz Link Zgłoś
buns Re: kocha metki, zamki, uchwyty od mebli :-) n/t 07.11.07, 13:04 Wszystkie wyżej wspomniane plus bączek kolorowy, zamek z mojej zapinanej bluzy i sznureczki z czapki na przykład. No i surowa obrana marchewka Odpowiedz Link Zgłoś
panda78 Re: Czym sie bawia teraz Wasze dzieci? 07.11.07, 21:06 Wojtuś uwielbia: kable, szuflady, drewniane łyżki, piloty, komórkę, klocki, pudełka, wszelkie sznureczki, tasiemki, frędzle itp. Poza tym wpatruje się jak zahipnotyzowany w pralkę w trakcie prania, może tak leżeć i patrzeć... aż się skończy Odpowiedz Link Zgłoś
niebieskaewka u nas: 11.11.07, 14:03 kable,fredzle,tasiemki,metki,sznurki,kolorowe gazety,chusteczki,folie, jak zobaczy kapcie to pedzi jak szalona,a jak widzi ze ja mkne zabrac te kapcie to przyspiesza jeszcze bardziej. Odpowiedz Link Zgłoś
ziena77 Re: a ja 11.11.07, 19:45 zamówiłam Blance taki telfon z allegro. www.allegro.pl/item264237226__hit_interaktywny_telefonik_dla_maluchow_.html Fajna sprawa. Tanio i jest zabawa. Odpowiedz Link Zgłoś
amagda80 Re: a ja 12.11.07, 09:16 pudelko z plytami dvd jest najfajniejsze a poza tym to karton z samochodami syna jest kopalnia skarbow; uwielbia tez zabawe bucikami; natomiast wszystkie "drogie" interaktywne swiecace i grajace zabawki w ogole jej nie interesuja Odpowiedz Link Zgłoś