lukka 18.08.08, 11:36 Czy był już taki wątek? Jeżeli znajdziecie, to podciągnijcie proszę. Jezeli nie, to proponuję wpisywać tu imiona jakie rozważacie/wybrałyście dla swoich maluszków. U nas będzie córka Magdalena lub Katarzyna Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
o_tuska Amelia ;) 18.08.08, 12:54 Jeszcze w fazie negocjacji z Mężem jemu podoba się Julka Odpowiedz Link Zgłoś
jamajkowa Do lukka :) 18.08.08, 19:20 Ładnie! Ja mam 2 imiona i to właśnie Magdalena Katarzyna.. A nasz synek będzie Igor. Magda babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Magda&year=2008&month=10&day=4&babycount=1 Odpowiedz Link Zgłoś
jamajkowa Igor 18.08.08, 19:21 Pozdrawiam, Magda babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Magda&year=2008&month=10&day=4&babycount=1 Odpowiedz Link Zgłoś
chodackova79 Re: imiona naszych dzieci 18.08.08, 19:24 A u nas będzie chyba Aleksander, po Pradziadku. Odpowiedz Link Zgłoś
rooms Re: Marysia 18.08.08, 21:10 a o imionach już było parę razy tiny.pl/2vls tiny.pl/2vl8 tiny.pl/2vl6 Odpowiedz Link Zgłoś
justic7 Wiktor albo Zuzia 18.08.08, 22:15 Ma być synek więc Wiktor, ale gdyby jednak okazał się dziewczynką to będzie Zuzanna) Odpowiedz Link Zgłoś
amatusia u nas Marcin:) 19.08.08, 10:38 swoją drogą ostatnio rozmawiałam z koleżanką z pracy i ona pyta o imię, więc mówię, że Marcin, a ona mi na to, że ona to zna samych głupich Marcinów i to w ogóle okropni ludzie są. aaaaaaaa! a co mnie to obchodzi??? czy ona uważa, że ja zmienię zdanie bo ona zna głupich Marcinów? może to naiwne z mojej strony ale jak ja nie mam nic miłego ani specjalnie mądrego do powiedzenia to się nie odzywam. szkoda, że inni tak nie mają... pozdrówka Odpowiedz Link Zgłoś
pani.goska Re: u nas Marcin:) 27.08.08, 18:52 u mnie TOMASZ, a na drugie Marcin - po Marcinie Prokopie z TVN /oby miał taki dowcip w przyszłości/ i wcale nie jest głupim facetem; pierwszego mam Pawła /po mężu Pawle/ i do dziś bardzo mi się to imie podoba, choć jak przychodzi korespondencja to się śmieję, że muszę otwierać komisyjnie dziewczynkę chciałam Klaudynę nie Klaudię Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_kota Re: imiona naszych dzieci 19.08.08, 14:19 Antonina albo Maksymilian. Odpowiedz Link Zgłoś
spaska Re: imiona naszych dzieci 19.08.08, 19:32 U nas ostatecznie Jakub, choc przez dłuższy czas miał mieć na imię Filip Odpowiedz Link Zgłoś
zniemczyk Dawid :) 20.08.08, 16:18 a w grudniu ma się urodzić mój bratanek - Marcin Odpowiedz Link Zgłoś