Gość: Magda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.10, 14:57 Ale zajawka na głównej straszy: "wykorzystać każdą chwilę dla naszego dziecka" Po jakiemu to? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mechamick Ojciec na poziomie IP: 92.24.23.* 06.03.10, 18:04 Dlaczego nie jest wyraźnie napisane że jest to artykuł sponsorowany mający na celu głownie promocję?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Romek Psycholozka ?! Nie ma takiego slowa!! IP: *.pres.cable.virginmedia.com 06.03.10, 18:18 Dlaczego Gazeta Wyborcza jako JEDYNE pismo w tym kraju tak uparcie (juz od jakis 3 lat) forsuje ludziom w KAZDYM mozliwym artykule to kretynskie slowo? Ginekolozka tak samo!! Tylko lewactwo z GW wymysla takie terminy. Kurwoloszki moze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marketer Re: Psycholozka ?! Nie ma takiego slowa!! IP: 95.108.8.* 06.03.10, 21:20 artykuł sponsorowany. nie brać tego za poważne rady!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edukado Ojciec na poziomie IP: 85.222.87.* 07.03.10, 00:15 Wyraz Edukado padł 5, a może 6 razy, na początku drukowanymi literami, żeby przypadkiem nie przeoczyć. Artykuł mocno sponsorowany. Byłem, widziałem, kilka tygodni dziecko chodziło, a że jest trochę ruchliwe, to kobieta prowadząca nie miała żadnej kontroli. Zero próby zainteresowania, szybkie postawienie krzyżyka na moim dziecku i dalej dmuchać bańki i lepić kwiatki z innymi, grzeczniejszymi. I tak godzinka upływa, kasa leci. Dziękuję, szybko dałem sobie spokój, nie zauważyłem żadnych wybitnych "psycholożek" ani "pedagożek", tylko młode dziewczyny liczące godziny do końca dnia. A z dzieckiem znacznie lepiej bawię się sam... PS. Dawno nie było artykułu sponsorowanego przez agencje nianiek, że nianie zatrudnione nie przez agencje kradną i ćpają, natomiast agencja tworzy profil psychologiczny i weryfikuje rzetelność nawet dwa pokolenia wstecz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ojciec Tekst sponsorowany IP: *.tvgawex.pl 07.03.10, 09:43 Edukado to, Edukado tamto. Jako że ten tekst to zwykła reklama, obawiam się, że podobnie jak reszta reklam w głównej części kłamliwa i niemająca nic wspólnego z rzeczywistością. FUJ. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EEEEEEE Ojciec na poziomie IP: 94.75.80.* 08.03.10, 14:05 NIE WIESZ JAK BĄDŻ JAK FRITZL ! Odpowiedz Link Zgłoś
gringo1980 Re: Ojciec na poziomie 18.03.10, 14:58 moja znajoma przeszła piekło szukając opiekunki do swojego dziecka..Zaczęła od agencji nianiek..Istna masakra.Większość nie miała pojęcia co robi.Paliły przy dziecku, krzyczały na nie i olewały..Znalazła w końcu przez ogłoszenie prywatne super babeczkę po 50 tce..Jej synek ma 3 babcie) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość portalu Re: Ojciec na poziomie, ale pani psycholog nie IP: *.sds.uw.edu.pl 19.07.10, 15:58 Zdarzają się sytuacje, gdy mamy powątpiewają w umiejętności dzieci i reagują mówiąc cicho: chyba jeszcze nie przejdzie przez ten tunel, raczej nie wrzuci piłki do wiaderka, nie usiądzie i nie skupi się na czytaniu książeczki Natomiast tatusiowe maja więcej wiary w umiejętności swoich dzieci. Podchodzą konkretniej do zadania, częściej zachęcając do wykonania trudniejszego ćwiczenia. Dają dziecku poeksperymentować i nie wyręczają go przy wykonywaniu zadania. Nie ma to jak pojechać stereotypami :] I może niech jeszcze pani psycholoszka da dziewczynkom laleczki, a chłopczykom samochody... Odpowiedz Link Zgłoś