mama_kotula 09.12.07, 02:18 Ja tu tylko na chwiłkę i przelotem. Bardzo fajne forum. Mam coś w rodzaju deżawi <rech, rech, rech>. I wrednie mi się micha rechocze. Bawcie się dobrze, dziewczyny trzymam za to forum kciuki. Zupełnie serio Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
shemsi1 cze kotula ;)) 09.12.07, 08:33 ile ja za ciebie oberwałam... , nie wazne heh niesamowite co sie porobiło... miło ze nam dobrze zyczysz, choć ty dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
alanta1 Re: cze kotula ;)) 09.12.07, 10:46 shemsi1 napisała: > miło ze nam dobrze zyczysz, choć ty Shemsi, Ty chyba sobie nie zdajesz sprawy jak wiele osób Wam dobrze życzy )) Odpowiedz Link Zgłoś
shemsi1 Re: cze kotula ;)) 09.12.07, 11:02 moze masz racje ) tylko moze parę sztuk nam dobrze nie zyczy, ale co tam Odpowiedz Link Zgłoś
mama_kotula Re: cze kotula ;)) 09.12.07, 11:32 shemsi1 napisała: > ile ja za ciebie oberwałam... , nie wazne > heh niesamowite co sie porobiło... miło ze nam dobrze zyczysz, choć ty dzieki Ależ oczywiście, ze wam dobrze życzę. Po prostu "serce roście", jak to pisał Kochanowski, kiedy się patrzy na to, jak historia się powtarza DDDD i że ten, kto najbardziej krzyczał o cenzurze i totalitaryzmie moderacji, wdeptuje w to samo gówno, tyle, że z przeciwnej strony )) Nosił wilk razy kilka... i tak dalej ) Mogę jakoś wynagrodzić to, że oberwałaś? DD Odpowiedz Link Zgłoś
mama_kotula Re: nie no co ty :) 09.12.07, 13:39 shemsi1 napisała: > jedynie co mozesz, to zostac Ech, Shemsi, no z wielką chęcią, ale ostatnio czasu nie mam na forumy (poza emamą, gdzie z rozkoszą dziką pluję jadem i produkuję się o wibrujących zabawkach). Będę wpadać, z doskoku A co do wynagrodzenia tych doznanych krzywd, mogę ci na przykład jakieś stringi wydziergać DDD Odpowiedz Link Zgłoś
shemsi1 potrafisz???????????? 09.12.07, 14:07 to mnie przekupiłaś... KCEM TAKIE STRINGI!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
cielecinka mamo a gdzie agatka?????? 09.12.07, 12:06 nie przyciagnelas jej za soba.... anyway witaj . Odpowiedz Link Zgłoś