kama_msz 18.08.08, 14:41 chcialam ci tylko napisac, ze na poczatku twoje mt srednio mi sie podobaly (te pierwsze ma sie rozumiec), ale teraz ciesze nimi normalnie oczy, bo co uszyjesz jakis nowy, to jest on ladniejszy od poprzedniego normalnie mistrzunio z ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bacha1979 kama-msz 18.08.08, 20:24 a masz MT od Marysiowej?Bo ja owszem i naprawdę ejst cud miów, starannie wykonany, świetny materiał,no i ogólnie jest slicny. Marysiowa tak na marginesie, można by do tego mojego MT dorobić plecaczek dla mnie?Co o tym myślisz?? Odpowiedz Link Zgłoś
kama_msz Re: kama-msz 18.08.08, 21:30 nie mam, ale ciesze oczy blogiem moje dzieci juz za duze do noszenia, ostatnio swoj mt musialam sprzedac, bo lezal bezuzytecznie( Odpowiedz Link Zgłoś
rennya Kama, jak to za duże?? 20.08.08, 07:42 moje 20 miesięczne i 15kg szczęscie co i rusz dopomina się chusty Odpowiedz Link Zgłoś
kama_msz Re: Kama, jak to za duże?? 20.08.08, 11:40 rennya, niestety, nawet gdyby moje 15 kilogramowe dziecko stanelo na glowie, to bym go nie wziela w chuste ani w mt, bo mi po prostu ciezko by bylo;P zreszta mlodszy nie chcial siedziec w mt, wiec sie go pozbylam (mt, nie syna;P). no a dziewuchy majacej prawie 4 lata to juz na pewno bym na grzbiecie nie nosila. ale ze mnie zla kobieta jest;P Odpowiedz Link Zgłoś
marysiowamama :) 21.08.08, 10:01 Ale mnie ucieszył Wasz wątek )) Wy to potraficie podbudować człowieka. Co do początków...hmm to daleka droga była, do wielu rzeczy musiałam dojść sama. Zresztą cały czas się uczę.Jak widzicie torebki już chyba definitywnie odstawiłam. Cóż prawa rynku, podaż, popyt itd. Ale cieszy mnie to co robię i na razie nie przestanę zwłaszcza że od 1 września ruszam ze swoją stroną, działalnością gosp. itd. Trochę zaczęłam się bać bo konkurencja lubi kopać po kostkach...Będę o 300zł biedniejsza ale też będziemy spać spokojnie. Powstaje taka jednoosobowa firma która też zmusi mnie do regularnej pracy. Pochwalę się jak już stroną będzie gotowa. Basia co do plecaczka to nigdy nie szyłam i jakoś szczerze nie mam odwagi... Ale torebkę nie ma sprawy. Odpowiedz Link Zgłoś
kama_msz Re: :) 21.08.08, 11:02 no to niech ci sie firma rozkreca a kunkurencji ukrecimy leb;P a jak bym kiedys wpadla jakims cudem z trzecim (tfu, tfu), to kupie od ciebie mt Odpowiedz Link Zgłoś
surita Piekne masz te mt :) 22.08.08, 10:01 Ja niestety, jak sie zdecydowalam to potrzebowalam na juz (przed wyjazdem w gory) i nie moglam czekac na szytego, dlatego mam MT Ellaroo. Ale szyty strasznie chcialam. Powodzenia marysiowa!!! Odpowiedz Link Zgłoś
marysiowamama Re: Piekne masz te mt :) 22.08.08, 10:06 Dzięki dziewczyny. Kciuczenie naprawdę mi się teraz przyda. Odpowiedz Link Zgłoś
baskokvet Re: :) 27.08.08, 12:30 No ja juz sobie myśle jakiego mei-taia sobie kupie od Ciebie jak sie młode urodzi -ale to dopiero po Nowym Roku. Odpowiedz Link Zgłoś
kama_msz Re: Ty wyrodna:P 22.08.08, 12:41 niestety, klaskanie uszami na mnie nie dziala musialby mi obiecac, ze przespi 72 godziny non stop, wtedy pewnie bym sie zgodzila;PPPPPPPPP Odpowiedz Link Zgłoś