przyszla_mama22 28.08.04, 14:07 czesc jaka znacie wersie tego ja taka TOSI TOSI LAPCI POJEDZIEM DO BABCI BABCIA DA NAM MACZKI I ZROBIMY POCZKI DZISAJ POCZKI JUTRO PACZKI A W NIEDZIELE NIE MA MACZKI NAPISZIEC jaka wersie znacie bo slyszalam rozne.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zorajda Re: TOSI TOSI LAPCI pojedziem do babci 28.08.04, 21:59 Kosi, kosi łapci pojedziem do babci a od babci do dziadka, dziadek da nam dwa jabłka. ja znam taką Odpowiedz Link Zgłoś
romani1 Re: TOSI TOSI LAPCI pojedziem do babci 29.08.04, 14:56 "kosi kosi łapci pojedziem do babci babcia da lizaczka a dziadek kopniaczka" Pozdrawiam )) Odpowiedz Link Zgłoś
beatka3 Re: TOSI TOSI LAPCI pojedziem do babci 01.09.04, 10:21 Kosi kosi łapci pojedziem do babci babcia da nam mączki i zrobimy pączki dziadziuś da okrasy na jutro do kaszy druga wersja: kosi kosi łapci pojedziem do babci babcia da nam mleczka i pyszne ciasteczka pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
eenia Re: TOSI TOSI LAPCI pojedziem do babci 01.09.04, 18:16 Kosi kosi lapci pojedziem do babci a od babci do taty po kozuszek kudlaty! eenia Odpowiedz Link Zgłoś
bjalow Re: TOSI TOSI LAPCI pojedziem do babci 02.09.04, 17:26 kosi kosi łapci pojedziem do babci a od babci do taty tam jest piesek kudłaty albo kosi kosi łapci pojedziem do babci babcia da cukierka a dziadek papierka Odpowiedz Link Zgłoś
mamitka Re: TOSI TOSI LAPCI pojedziem do babci 05.09.04, 00:01 Kosi kosi łapci pojedziem do babci babcia da nam serka a dziadek cukierka Kosi kosi łapci pojedziem do babci od babci do cioci po koszyk łakoci Kosi kosi łapci pojedziem do babci od babci do taty tam jest pies kudłaty Pozdrawiam! Ps. A o pączkach nie słyszałam ale dobre)) Odpowiedz Link Zgłoś
spiewaczka4 Re: TOSI TOSI LAPCI pojedziem do babci 05.09.04, 09:58 tosi tosi łapki pojedziem do babci a od babci do dziadka poczerwone jabłka a od dziadka do mamy po łyżeczkę śmietany a od mamy do taty tam jest piesek kudłaty. Pozdrawiam) Odpowiedz Link Zgłoś
aniaiewa Re: TOSI TOSI LAPCI pojedziem do babci 06.09.04, 21:11 kosi kosi lapci pojedziem do babci babcia da nam serka a dziadek cukierka od babci do cioci ciocia da lakoci od cioci do mamy mama da smietany Pozdrowka aniaiewa Odpowiedz Link Zgłoś
i.koszyniuk Re: TOSI TOSI LAPCI pojedziem do babci 04.01.05, 00:49 tosi,tosi łapci pojedziem do babci babcia da pierozia a dziadzio batozia Odpowiedz Link Zgłoś
ewkam1 Re: TOSI TOSI LAPCI pojedziem do babci 07.09.04, 13:04 kosi kosi lapci pojedziem do babci od babci do dziadka tam dzieci gromadka...) Odpowiedz Link Zgłoś
koleandra Re: TOSI TOSI LAPCI pojedziem do babci 08.09.04, 12:58 kosi kosi łapci jedziemy do babci (jedziemy, a nie pojedziem - uczcie dzieci poprawnej wymowy) babcia da nam mączki na chleb i na pączki (i teraz klaszczemy szybciej) dzisiaj pączki jutro pączki a na chlebek nie ma mączki Odpowiedz Link Zgłoś
katse Re: TOSI TOSI LAPCI pojedziem do babci 16.09.04, 10:11 pojedziem nie jest błędem. kiedyś się tak mówiło. K Odpowiedz Link Zgłoś
mamamarka Re: TOSI TOSI LAPCI pojedziem do babci 08.09.04, 17:34 kosi kosi łapci pojedziem do babci babcia da nam mleczka a dziadek ciasteczka Odpowiedz Link Zgłoś
aluniaaa Re: TOSI TOSI LAPCI pojedziem do babci 11.09.04, 22:07 kosi kosi łapci jedziemy do babci babcia da bananki i kilo kaszanki ) Odpowiedz Link Zgłoś
wewska Re: TOSI TOSI LAPCI pojedziem do babci 28.09.04, 13:18 Kosi kosi łapci Pojedziem do babci Od babci do mamy Mama da śmietamy Kosi kosi łapci Pojedziem do babci Od babci do cioci Ciocia da łakoci Kosi kosi łapci Pojedziem do babci Babcia da nam mleczka Dziadek cukiereczka. Pozdrawiam, wewska Odpowiedz Link Zgłoś
ksapula Kosi kosi łapci 25.10.04, 17:06 Kosi kosi łapci pojedziem do babci babcia da nam kaszki a dziadek okraski ciocia da nam soli bo nas główka boli apsik apsik apsik ja znam taką wersję Odpowiedz Link Zgłoś
magi_77 Re: TOSI TOSI LAPCI pojedziem do babci 31.10.04, 10:52 kosi kosi łapci pojedziem do babci babcia ma podwórze szerokie i duże na nim konik kary i kaczek dwie pary kosi kosi łapci fajnie jest u babci. Ja znam taka zwroteczkę pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
ganeta27 Re: TOSI TOSI LAPCI pojedziem do babci 12.12.04, 02:07 a ja nie co zmienioną wersję; kosi kosi łapci pojedziem do babci u babci podwórze ciekawi i duże jest tam konik kary i kacząt dwie pary wróbelków gromada okruchy zajada kotek śpi na słonku kosi kosi łapci dobrze być u babci Odpowiedz Link Zgłoś
madum Re: TOSI TOSI LAPCI pojedziem do babci 25.11.04, 15:53 Koci koci łapci pojedziem do babci babcia da pierożków a dziadziunio soli bo nas główka oj boli boli boli (obiema rękami chwytamy się za głowę i nią przekręcamy na przemian w stronę lewego i prawego ramienia) Odpowiedz Link Zgłoś