moofka 04.08.05, 08:24 jak w temacie gdzie znajde, gdzie kupie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
l.e.a Re: instrukcje do lego 04.08.05, 09:01 moofko w każdy, lepiej zaopatrzonym sklepie zabawkowym w sklepach wysyłkowych i na allegro tez ich nie brak ale zapewniam Cię,że kupisz w mieście, w którym mieszkasz a jak u Was nie ma to masz pretekst aby przyjechać do nas hihihi Odpowiedz Link Zgłoś
moofka Re: instrukcje do lego 04.08.05, 09:05 ale same instrukcje oddzielnie ?? klockow mam ogrom, niektore jeszcze po mlodszym bracie tylko instrukcje nie przetrwaly Odpowiedz Link Zgłoś
l.e.a Re: instrukcje do lego 04.08.05, 09:14 aaa to źle zrozumiałam, przeproaszam moofko - musiałabyś napisać o instrukcje jakich modeli konkretnie chodzi, może mamy mają Odpowiedz Link Zgłoś
moofka Re: instrukcje do lego 04.08.05, 09:16 a mnie wszystko jedno jakie modele jakiekolwiek Odpowiedz Link Zgłoś
donatta Re: instrukcje do lego 04.08.05, 10:22 Wrzuć w google, mój mąż kiedyś znalazł stronkę, na której były WSZYSTKIE instrukcje Lego od początku. Niestety, nie zapisaliśmy. Albo odszukaj wątek na e-zabawach sprzed paru miesięcy, dawałam jakiejś dziewczynie linki do stron, na których też są jakieś instrukcje. Odpowiedz Link Zgłoś
moofka Re: instrukcje do lego 04.08.05, 10:34 dzieki donatta juz znalazłam podane przez Ciebie linki baaardzo fajna stronka pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
boki_czwa Re: instrukcje do lego 16.08.05, 11:14 www.allegro.pl/show_item.php?item=60836695 polecam !!! Odpowiedz Link Zgłoś
j.martunia Re: instrukcje do lego 17.08.05, 10:12 tutaj są skany instrukcji: <http://www.peeron.com/cgi-bin/invcgis/scans/?ct=1> Odpowiedz Link Zgłoś