monikapie 23.04.08, 10:52 czy moge podac kasze jaglana 6,5 mies. dziecku? jak ja przygotowac? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
andziulindzia Re: kasza jaglana 23.04.08, 21:51 Możesz podać. Ja gotowałam kaszę w nadmiarze wody, odsączałam niezbyt starannie i miksowałam Odpowiedz Link Zgłoś
ania81chr Re: kasza jaglana 25.04.08, 17:56 a taka kasza to jest jako samodzielny posiłek czy do czegoś?bo mi pani doktor powiedziala ze moge malemu podawac ale jak wy ja podajecie? Odpowiedz Link Zgłoś
taleksander Re: kasza jaglana 25.04.08, 21:09 Najpierw kaszę przepłukuję zimną wodą, a potem wrzątkiem dla pozbycia się goryczki (zalecenie z opakowania). Podaję najczęściej z owocami, ale czasem dodaję do zupy, bo sama to taka jak dla mnie za sucha jest trochę. Odpowiedz Link Zgłoś
ania81chr Re: kasza jaglana 28.04.08, 20:39 witam a tą kaszke to z jakiej firmy wy kupujecie bo ja znalazłam tylko w opakowaniu nie w torebkach i nie wiem czy to chodzi o taka pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś