Gość: usia
IP: *.*
22.04.02, 08:19
Dieta jest dobra, ale mam kilka zastrzeżeń, więc nie byłabym sobą, gdybym jej nie zmodyfikowała.Po pierwsze, nie mozna jeść warzyw bez tłuszczu, bo witaminy rozpuszczalne w tłuszczach idą w eter.Codziennie - zupa kapusciana w dowolnych ilościach. A oprócz niej_Dzień 1. - wszystkie owoce oprócz bananów.dzień 2. - wszystkie warzywa surowe i gotowane.Dzień 3. - wszystkie warzywa i owoce oprócz ziemniaków i bananówdzień 4. - banany i mleko. Mozna zjeśc nawet 8 bananów i wypić 8 szklanek mleka.dzień 5. - 400g mięsa (pieczonego), sześć pomidorów,8 szklanek wody.dzień 6. - steki i rózne warzywa w nieograniczonych ilościach.dzień 7. - niełuskany ryż w dowolnej ilości, owoce i soki owocowe bez cukru.Teoretycznie można pozbyc się od 5 do 9 kg w ciągu tygodnia, ale nie polecam tak dużego spadku wagi, bo skóra będzie wyglądać niezbyt korzystnie...Acha, przepis na zupę - 6 dużych cebul, 2 puszki obranych ze skórki pomidorów(ja brałam koncentrat pomidorowy), 1 średnia kapusta,4 duże marchewki, 1 por, 1 seler naciowy. Warzywa pokroić, gotować ok. 1,5 godziny i doprawić sosem sojowym. Ja zamiast mleka wolałam jogurt, w charakterze warzyw zjadałam również kotlety sojowe, bardzo dobre.A, i każą pić duzo wody mineralnej, ok.2 l dziennie.To by było na tyle, życzę powodzenia i odezwijcie się, jak Wam pójdzie........