ta.dam 23.11.15, 18:01 Kojarzycie jakieś książki, których bohaterką jest panda? Albo ciekawe zabawki? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dwellajna Re: Panda 23.11.15, 18:10 ukochane mojego dziecka książki Jona Mutha "Zdumiewające opowieści pandy", "Nowe opowiesci pandy", oraz "Trzy pytania" (w tej panda jest tylko epizodycznie). naklady raczej wyczerpane, wiec allegro lub biblioteki. Pluszowa panda towarzyszy tez Mysi, w filmach i ksiazkach. z zabawek - niedawno w tkmaxxie ogladalam nakladanke drewniana panda mama i dziecko, Brio. Rodzine pand ma tez na pewno Sylvanian Families. Odpowiedz Link Zgłoś
dwellajna Re: Panda 23.11.15, 21:46 Jeszcze gra Takenoko, z dodatkiem z cala rodzina pand. Odpowiedz Link Zgłoś
gaja246 Re: Panda 23.11.15, 22:30 Nie wiem czy szukasz inspiracji dla dziewczynki czy dla chłopca. Mam w domu wielką fankę pandy Właśnie dostała na urodziny pandę furreal friends (marzyła od niej od roku) i kolczyki www.apart.pl/pl/kolekcje,c,kolekcje,Kids-Collection-srebro,18778 śliczne są i delikatniej wyglądają niż na zdjęciu. Odpowiedz Link Zgłoś
lifecolor Re: Panda 24.11.15, 06:25 www.smyk.com/zosia-i-jej-zoo-figlarna-panda,p1099820805,ksiazki-dla-dzieci-p Odpowiedz Link Zgłoś
ta.dam Re: Panda 24.11.15, 09:40 Super, znalazłam jeszcze Duplo z pandą z serii Zoo. Szukam dla chłopca, kolczykami by się zachwycił... w moich uszach Odpowiedz Link Zgłoś