bacha67 09.08.06, 18:18 W jakich miesiącach muszę wziąść urlop, aby dostać "wczasy pod gruszą"? Czy jak wykorzystam te 10 dni w październkiu dostanę pieniażki? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tonia2005 Re: Wczasy pod gruszą 09.08.06, 18:53 Ja wykorzystałam urlop w marcu i "wczasy pod gruszą" dostałam, a wzeszłym roku mój kolega był w listopadzie i tez dostał. Odpowiedz Link Zgłoś
bacha67 Re: Wczasy pod gruszą 09.08.06, 19:51 Dzieki za odp. mam jeszcze pytanie? Te pieniążki to 50% miesięcznej pensji? pozdrawiam Bacha Odpowiedz Link Zgłoś
kwirynia Re: Wczasy pod gruszą 09.08.06, 21:26 To zależy od twojego pracodawcy, każdy ma inne warunki. U mnie np. wysokość dofinansowania zależna jest od dochodu na członka rodziny. Pozdrawiam Ania Odpowiedz Link Zgłoś
skarolina Re: Wczasy pod gruszą 10.08.06, 15:04 O takie rzeczy nie pytaj nas, tylko przeczytaj Regulamin Zakładowego Funduszu Świadzczeń Socjalnych, który w każdym zakładzie pracy jest inny, a co za tym idzie, kwoty dofinansowania się różnią. Odpowiedz Link Zgłoś