tritritri 09.03.04, 19:14 jak długo trwa urodzenie łożyska??i jak to wszystko wygląda tzn zabieraja dziecko,a ja robię swoje ??zamierzam rodzić z mężem,więc do którego momentu mąż będzie obecny?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
przyszla-mama-mikolaja Re: łożysko 09.03.04, 19:38 dobre pytanie, przylaczam sie do niego Odpowiedz Link Zgłoś
mardinus Re: łożysko 10.03.04, 11:06 witam Jak urodzisz dzidziusia to mąż bedzie zaaferowny sprawdzeniem czy z niemowlaczkiem wszystko ok a ty urodzisz łożysko . asia - mama 5leniego Krzysia i 22 tygodniowego "ktosia" Odpowiedz Link Zgłoś
podkocem Re: łożysko 07.09.13, 14:54 U mnie 3 faza porodu (urodzenie łożyska) trwała dokładnie 3min (mam przed sobą wypis ze szpitala) Odpowiedz Link Zgłoś
kerri31 Re: łożysko 07.09.13, 16:06 U autorki to pytanie błądzi po necie już 9 lat.... Odpowiedz Link Zgłoś
nadia1902 Re: łożysko 07.09.13, 16:14 kerri31 napisała: > U autorki to pytanie błądzi po necie już 9 lat.... To po co ten wątek w ogóle wyciągnięto? Odpowiedz Link Zgłoś
kerri31 Re: łożysko 07.09.13, 21:37 Nowa polityka gazety, na wszystkich forach takie dziadostwo. Rozgrzewasz klawiaturę do czerwoności, odpisując na post, po czym czytasz, że to watek sprzed 10 lat i tracisz zapał, kasując wszystko alt+A i Backspace Odpowiedz Link Zgłoś
podkocem Re: łożysko 08.09.13, 07:14 Dawniej hurtowo odpowiadano: a nie potrafisz korzystać z wyszukiwarki? No to jak już człowiek skorzysta z tej wyszukiwarki, to też źle, bo stare wątki wywleka Zawsze ktoś niezadowolony Odpowiedz Link Zgłoś
nadia1902 Re: łożysko 08.09.13, 13:17 Ale co innego jak ktoś się chce dowiedzieć, chce zacząć temat by poznać opinie, skorzysta z wyszukiwarki i ewentualnie "wywlecze" stary post dopytując jeszcze w nim coś. No ale wywlec post by tylko coś tam dopisać i odpowiedzieć na coś co kogoś interesowało kilka lat temu, a teraz nie ma zainteresowania tym tematem....jeszcze jak temat z przed pół roku czy roku, to rozumiem, bo ktoś może czytać z nudów strona po stronie i dojść rok wstecz i z rozpędu odpisać, no ale lecieć tyle lat wstecz tylko po to by napisać dwa zdania którymi akurat nikt nie jest zainteresowany... Odpowiedz Link Zgłoś
podkocem Re: łożysko 08.09.13, 17:08 to był pierwszy watek jaki wyrzuciła wyszukiwarka po wpisaniu "łozysko" - nie zwracałam uwagi na rok Odpowiedz Link Zgłoś
nadia1902 Re: łożysko 08.09.13, 18:30 A co cię tak naszło akurat na to 'łożysko"? Odpowiedz Link Zgłoś
podkocem Re: łożysko 09.09.13, 14:17 szukałam info na temat zastrzyków przyspieszajacych poród łozyska. Odpowiedz Link Zgłoś