zaslona4 09.01.07, 21:24 Powiedzcie mi dziewczyny czy ktoras z was nie miala zadnych objawow a byla w ciazy?Bardzo prosze o odpowiedzi.Ja mam tylko wzmozony apetyt.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
eps Re: Bezobjawowo 09.01.07, 21:43 ja do jakiegoś 7 tygodnia czesto spoglądałam na test bo nie czułam sie w ciązy. no ale tak w 12 tygodniu to nie było wątpliwości bo myślałam że sie kończe. Odpowiedz Link Zgłoś
monique222 Re: Bezobjawowo 09.01.07, 21:48 żadnych objawów typu mdłości, wymioty itp. praktycznie do samego końca... no oczywiście tylko apetyt wzmożony... duzo dobrego życze Odpowiedz Link Zgłoś
arabelka3 Re: Bezobjawowo 09.01.07, 23:50 Ja prawie do konca 2-go miesiaca nie mialam zadnych objawow.Dziewczyny pisaly o strasznej sennosci,nudnosciach itp a ja sie zastanawialam o czym one mowia.Pod koniec 2-go m-ca dopadly mnie nudnosci ale tez nie takie straszne,wrazliwosc na zapachy i moze troche zmeczenia.Tak w ogole pierwszymi objawami ciazy bylo ciagle bieganie na siku i pobolewania brzucha.Ale wtedy jeszcze nie wiedzialam ze jestem w ciazy.Ba,nawet test wyszedl negatywny.A w ktorym jestes tygodniu? Odpowiedz Link Zgłoś