martynka30 23.01.04, 13:50 Prosze o opinie, zarowno te dobre, jak i zle. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mika_26 Re: dr Zbigniew Słodki 23.01.04, 20:25 skąd jesteś.Nazwisko lekarza brzmi mi znajomie,ale zbieżność może być przypadkowa? Odpowiedz Link Zgłoś
martynka30 Re: dr Zbigniew Słodki 26.01.04, 10:17 Dr Słodki jest ordynatorem w Damianie w Warszawie. Ale specjalnie o tym nie pisałam, bo wiem, że wcześniej byl ordynatorem polożnictwa w innym mieście (niestety nie jestem pewna: Radom? Puławy? Jeszcze inne miasto?) i jeśli ktoś tam się z nim zetknął to te opinie też bardzo mnie interesują. Z góry dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
ksas Re: dr Zbigniew Słodki 26.01.04, 12:18 pierwsze wrazenie , a lecze sie w Damianie i bylam u niego, ze troche jest zarozumialy...ale to przypadlosc wielu lekarzy wiec moze byloby to wszystko co mialabym do powiedzenia gdyby nie to,ze zeszlym roku jak jeszcze sie nawet nie staralam o dziecko i bralam tabletki nagle dostalam krowtoku- mąz szybko zawiozl mnie do Damiana i jedynym dostepnym doktorem byl dr Slodki. owszem obejrzal mnie po czym zdjal rekawiczki ,wzruszyl ramionami i powiedzial "coz, wlasnie byla pani w ciazy" nie musze chyba wam mowic jak sie poczulam... dal mi lek przeciwkrowtoczny i kazal polezec... badania pare dni pozniej wykazaly,ze absolutnie nie bylam w ciazy,ale pan doktor mi tych badan nie zlecil... tylko wzruszyl ramionami drugi aspekt, to jak zaszlam w ciaze pytalam kolegow lekarzy o db.gin. w damianie a oni na to ...tylko nie ten pajac Slodki, woda sodowa mu uderzla do glowy i tyle... to tyle co moge powiedziec na jego temat i przykro mi jesli to krzyzuje Ci plany...ale sa w Damianie inni lekarze tez... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
martynka30 Re: dr Zbigniew Słodki 26.01.04, 14:51 Dzięki za opinię. Nie krzyżujesz mi planów, post powiesiłam, bo sama mam wątpliwości i chciałam się dowiedzieć czegoś od Was. Byłam u niego 2x, nie pisałam o tym, bo nie chciałam niczego sugerować, ale właśnie się zastanawiam nad zmianą lekarza. Był uprzejmy, ale jakiś taki "spuszczający", nie odpowiedział mi na niektóre pytania. Poza tym chciałam się przygotować do kolejnej ciąży, poskarżyłam się na swędzące upławy (przepraszam za szczegóły), o których wiem, ze w czasie ciązy są już trudne do leczenia, a on nie zlecił mi żadnych badań, a chyba powienien pobrać wymaz na posiew? Podsumowując chyba nastepnym razem pójdę do kogoś innego. Masz kogoś w Damianie godnego polecenia? Odpowiedz Link Zgłoś
ksas Re: dr Zbigniew Słodki 26.01.04, 15:12 witam, ja chodze do dr Góździa - polecila mi go polozna pracujaca w damianie wiec jej zaufalam! robi wrazenie totalnie zakreconego,ale na pewno jest kompetentny- ledno ale...w damianie pacjentki sa umawiane co 15/20 min a tu sie trzeba np rozebrac , zrobic usg , ubrac sie, usg ma byc opisane, a potem pacjentki maja pytania i uwagi- skutek: bardzo sie spieszy! po chyba trzeciej wizycie jakos tak mnie umowil,ze wyladowalam w jego prywatnym gabinecie i tu bylo juz zupelnie milo!!szkoda, bo w Damianie mam abonament od pracodawcy wiec byloby gratis,ale... pytalam tez o niego na tym forum i zadnych zlych opinii...a porody przyjmuje na Solcu a chyba tam bede rodzic... moje kolezanki z pracy zachwycaja sie innym lekarzem z Damiana a mianowicie dr Hadasem...podobno super i rewelacja ,ale zdalam sie na opinie znajomej poloznej, to tyle! troche sie rozpisalam-daj znac jak sie zdecydujesz!! pozdr Odpowiedz Link Zgłoś